Artikeln innehåller reklamlänkar
Monokroma set

Sköna monokroma set som vi vill bära resten av vintern!

Just nu är det överallt: mjuka seten i samma färg och material. Vi listar våra favoriter som du kan klicka hem redan i dag!

Ett mjukt set med kofta, topp eller kjol i samma stil och tyg kvalar in på vår lista in som vårens bästa mjukisset. Plaggen är ofta i mjuka stretchiga material – perfekt när man vill känna sig fin men inte tumma på bekvämligheten! Bär setet som de är eller använd dem var för sig.Toppen kan bäras som en slipover över en skjorta eller tunnare tröja.

Monokroma set

Snygga set med två eller flera plagg i samma färg och material.

Beige set från H&M Conscious med ribbstickad långkofta och en crop topp. Klicka här för att spana in koftan (länk till H&M) och här hittar du toppen (länk till H&M).

Cremevitt set med öppen cardigan, crop top och byxor med vida ben, från Monki. Klicka här för att komma till cardigan (länk till Adtraction), här hittar du toppen (länk till Adtraction) och här finns byxorna (länk till Adtraction).

Brunt stickat set med kjol i rak modell och cardigan från Gina tricot. Kjolen hittar du här (länk till Gina tricot) och cardigan finns här (länk till Gina tricot).

Beige ribbstickat set från Lindex med klockad kjol och en tröja med omlottdetalj. Här hittar du kjolen (länk till Lindex) och här finns toppen. (länk till Lindex)

Svart plisserat set med båtringad tröja och byxa med vida ben och dragsko i midjan, från & Other stories. Läs mer och köp tröjan här (länk till & Other Stories), här hittar du byxorna. (länk till & Other Stories)

Beige tredelat set från NLT Trend med ribbstickad kofta, crop top och byxa i samma material. Läs mer och köp det här. (länk till Awin.com)

Beige fluffig top med matchande croppad cardigan, från Bik bok. Här hittar du toppen (länk till Tradedoubler.com) och här finns cardigan. (länk till Tradedoubler.com)

Relaterade artiklar

Gör plats för en ny sweatshirt! 13 snygga shoppingtips

Säsongens finaste badmode 2021 – bikinis och baddräkter

25 saker att unna dig själv på alla hjärtans dag