nyheter vecka 19 2021

Veckans bästa budgetnyheter från kedjorna – 18 grymma köp under 500 kronor

Det är dags att ta fram vår- och sommargarderoben på riktigt – och om du behöver fylla på med något så har vi samlat de bästa budgetfynden just nu!

Sköna maj är här – och nu avspeglas det äntligen även i det vi bär. Onlinebutikerna är nu fyllda av somriga och stilsäkra plagg som vi vill börja bära nu och ha längst fram i garderoben ända till slutet av augusti. Vi satsar på vackra vita klänningar, snygga badkläder och inslag av färger som lila, rosa och gult; nedan hittar du våra 18 budgetfavoriter den här veckan.

De snyggaste modenyheterna hos kedjorna just nu

Vi har samlat 18 favoriter bland kedjornas nyheter som alla har en prislapp under 500 kronor!

Vit klänning från H&M. Den har en krage, långa ärmar, en rak passform och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Lila baddräkt från Arket. Den har fyrkantig ringning, tunna reglerbara band och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Rutig omlottklänning från H&M. Den har puffärmar, dekorativ knytning i midjan och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Beige mjukisset från Lindex. Sweatshirten har nedhasad axel och finns här (reklamlänk från Adtraction) och shortsen med fickor finns här (reklamlänk från Adtraction).

Lång gul klänning från Monki. Den har tunna axelband med knytning, är gjord i bomull och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Mönstrad bikinitopp från & Other Stories. Den är gjord i smock, har tunna axelband och finns här (reklamlänk från Adtraction). Den matchande bikinitrosan med hög midja finns här (reklamlänk från Adtraction).

Lila skjorta med krage från Arket. Den är gjord i linne, har en boxig pasform och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Svarta vida jeans från H&M. De har hög midja och finns i flera olika färger här (reklamlänk från Adtraction).

Rosa blommig bikini från & Other stories. Trekantstoppen finns här (reklamlänk från Adtraction) och trosan med knytning i sidorna finns här (reklamlänk från Adtraction).

Ginghamrutig blus från Monki. Den har trekvartärmar, knytning fram och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Jeansshorts från Arket. De är gjorda av ekologisk och återvunnen bomull och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Mönstrad kaftanklänning från Monki. Den har knäppning fram, vida ärmar och knytning i midjan och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Prickig baddräkt från H&M. Den har en volangkant fram, tunna axelband samt en lätt shapingeffekt och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Mönstrad topp från Monki. Den har tunna spaghettiband och finns här (reklamlänk från Adtraction). Du hittar även en långklänning i samma mönster här (reklamlänk från Adtraction).

Midikjol från Lindex. Den har omlottskärning, knytning i sidan och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Vit tubklänning från H&M. Den har en volangkant upptill samt omlottskärning och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Krokopräglade sandaler från Monki. De har en låg klack, en tåavdelare fram och finns här (reklamlänk från Adtraction). De finns även i svart här (reklamlänk från Adtraction).

Rosa stickad väst från & Other Stories. Den har ribbstickad linning uppe och nere och finns även i svart och beige här (reklamlänk från Adtraction).

1:43

Efter reklamen: DE VIKTIGASTE MODETRENDERNA VÅREN 2021

(1:43)

Relaterade artiklar

Sno stilen av Leya i Snabba cash – köpen som fixar looken

Veckans bästa budgetnyheter från kedjorna – 17 kap under 500 kronor