packa lagom semester

Modellens smarta knep för att packa lagom på semestern

Packar du alltid för mycket när du ska ut och resa? Rosie Huntington-Whiteley har knepet som gör det så mycket lättare.

Att ha en överfylld resväska när du ska ut och resa är både tungt och lite halvtrist – du kommer ju knappt använda hälften av plaggen, och det finns knappast rum för att shoppa nya kläder på resan. Men supermodellen Rosie Huntington-Whiteley har kommit på ett helt genialt trick för att alltid packa lagom.

packa smart

Packa smart på resan med Rosie Huntington Whiteleys tips!

Det var för brittiska Vogue som hon berättar att hon var tvungen att komma på ett bra knep, eftersom hon brukade packa för mucket.

”Jag fick börja utmana mig själv eftersom jag flyger till och från L.A. hela tiden – att packa mindre. De senaste gångerna insåg jag, ’Okej, det här är helt galet. Jag packar med mig så mycket men jag använder det ändå inte’. Jag behövde bli bättre på att organisera min packning”, förklarade hon.

Då kom hon på knepet – att bara packa fyra färgskalor, för att kunna matcha plaggen smart istället för att ha med flera outfits.

”Jag bestämde mig för att bara packa ner fyra färger, marinblått, vitt, grått och svart. Jag gjorde samma sak med skor, accessoarer och såklart alla mina kläder”, tipsade hon.

Och ja, Rosie lyckas verkligen – kolla in hennes snygga outfits i bildspelet här nedanför!

Läs även:
Sju platser du och din BFF måste besöka innan ni blir vuxna på riktigt
Därför är det viktigt att du reser med din partner
Topplista: Europas sju bästa beach clubs

Foto: IBL