monki kollekrion internationella kvinnodagen 2021

Monki släpper ny kollektion tillsammans med PLAN International – se den här

Monki tillsammans med PLAN International vill uppmärksamma Internationella Kvinnodagen 2021 genom en kollektion specifikt framtagen för att hylla kvinnligt ledarskap och styrka. Se den här!

Tillsammans med PLAN International släpper Monki en kollektion på Internationella Kvinnodagen 2021. Den är specifikt framtagen för att hylla kvinnligt ledarskap och styrka och deras stora mål och huvudfokus är att peppa och stärka unga kvinnor, och på så sätt göra världen till en bättre, och mer jämställd plats.

Enligt FN kommer det femte hållbarhetsmålet - jämställdhet mellan könen - att uppnås först om 100 år, men så länge vill inte Monki behöva vänta och fokuset med denna kollektion är att göra sitt för att snabba på processen. Genom att fortsätta att minska stigmatisering, bygga starka ideella partnerskap och inspirera till systerskap har dem åtagit sig detta uppdrag i spetsen för allt det gör, nu och för alltid.

Jennie Dahlin-Hansson, VD på Monki.

"Monki är ett 'purpose driven fashion brand' och tillsammans med vårt samhälle, våra partners och medarbetare vill vi vara en del av att driva förändringar i världen. Att förändra hur kvinnor representeras i branschen, att främja self-love och att skynda på jämställdhets-processen - det är precis vad vi ska göra", säger Jennie Dahlin-Hansson, VD på Monki.

Kollektionen bjuder oss på två snygga sweaters, där 20 procent av intäkterna går direkt till kampanjen #GirlsGetEqual, som är ett globalt initiativ för att kräva frihet och jämställdhet för kvinnor och flickor. Du hittar även ett rosa set i tre delar med märkets signatur-print “Salute Sisterhood”, en oversized t-shirt och en svart blazer.

Podcasten Monki x Polyester släpper också en ny säsong av “The Skin You’re In” under mars månad. Tre ambassadörer kommer varje vecka att gräva djupare i ett specifikt ämne - våld mot kvinnor, lönegapet mellan könen, samt kvinnlig styrka - och dela med sig av sina bästa verktyg för att navigera dessa.

Shoppa kollektionen här! (reklamlänk från Adtraction)

Monki och PLAN Internationals kollektion för Internationella Kvinnodagen 2021:

Oversized t-shirt med Salute Sisterhood-print på. Köp den här (reklamlänk från Adtraction).

En svart överdimensionerad sweatshirt med en crewneck, fleecefoder och ett uttalande tryck. Köp den här (reklamlänk från Adtraction).

Topp med Salute Sisterhood-print på. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

En croppad långärmad luvtröja med dragsko i midjan med Salute Sisterhood-print på. Köp den här (reklamlänk från Adtraction).

Ett par mjuka och stretchiga leggings med ett brett elastiskt midjeband för en bekväm passform - med Salute Sisterhood-print på. Köp dem här (reklamlänk från Adtraction).

En vit överdimensionerad sweatshirt med en crewneck, fleecefoder och ett uttalande tryck. Köp den här (reklamlänk från Adtraction).

En överdimensionerad korsad blazer med satinfoder, två fickor, två knappar och tre uttalandemärken. Köp den här (reklamlänk från Adtraction).

Shoppa kollektionen här! (reklamlänk från Adtraction)

Relaterade artiklar

15 fina och trendiga oversize-skjortor vi älskar just nu

13 vårnyheter som ser dyrare ut än vad de egentligen är

5 hållbara sätt att skapa en personlig stil utan att bli ruinerad