mönstrade klänningar våren och sommaren 2021

20 mönstrade klänningar att möta våren och sommaren i

I vår och sommar vill vi bära mönstrade klänningar med allt från jeansjackan till trenchcoaten. Här hittar du 20 snygga mönstrade klänningar att gå in i den nya säsongen med.

Blommigt, prickigt och rutigt – oavsett vilket mönster du väljer så är klänningen ett givet plagg i vårens garderob. Bär den med sneakers eller klackar, kappa eller bikerjacka, den är lika snygg till precis allt. Här nedanför hittar du 20 snygga varianter i alla olika längder och modeller.

Snygga mönstrade klänningar våren och sommaren 2021

Här är klänningarna med allt från blommor, rutor och prickar att bära i dina vår- och sommaroutfits.

Blommig omlottklänning från H&M. Den är V-ringad, har ballongärmar samt knytning i midjan och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Kort ljusgrön klänning från Monki. Den har puffärmar samt en volangkant nedtill och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Svartvit mönstrad klänning från & Other Stories. Den har en hjärtformad ringning, små puffärmar samt en slits i sidan och finns i flera olika färger och mönster här (reklamlänk från Adtraction).

Kort ljusblå klänning från Gina tricot. Den har puffärmar, en utställd kjol samt smock i ryggen och finns här (reklamlänk från Tradedoubler).

Blommig klänning från Ellos Plus Collection. Den har smock fram och bak, kanting ringning och finns här.

Blommig chiffongklänning från By Malina. Den har infälld spets, hög krage och korta ärmar och finns här.

Rutig orange klänning från H&M. Den har fyrkantig ringning, en liten puffärm, slits fram och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Mörkblå prickig klänning från & Other Stories. Den har korta ballongärmar, omlottskärning och volantkant nedtill och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Storblommig klänning från Lindex. Den är lång, har knytning i midjan och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Ljusblå klänning från Ellos Collection. Den är V-ringad, har volanger nedtill samt långa ärmar och finns här.

Gulsvart blommönstrad klänning från Joelle. Den har långa puffärmar, smock vid midjan och ärmsluten samt hög ringning och finns här.

Röd kort mönstrad klänning från & Other Stories. Den har en liten ärm, resår i midjan samt en volangkant nedtill och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Blommönstrad klänning från H&M. Den har hög ringning, långa ärmar, en öppning i ryggen samt slits fram och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Rutig svartvit klänning från Monki. Den är i en oversize modell, har trekvartsärmar och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Lila blommig skjortklänning från H&M. Den har en krage samt dold knäppning fram och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Blommig klänning från Ellos Collection. Den har en hög krage, knäppning hela vägen fram samt en liten volangkant på axeln och finns här.

Blommönstrad klänning från Monki. Den har en krage och knäppning framtill samt en utställd kjol och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Svart omlottklänning från Ganni. Den har trekvartsärmar, V-ringning och knytning i midjan och finns här (reklamlänk från Wakakuu).

Rosa jaquardklänning från Lindex. Den är V-ringad, har puffärmar och fickor och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Ljusblå småblommig klänning från H&M. Den har omlottskärning, långa ärmar och knytning i midjan och finns i flera färger här (reklamlänk från Adtraction).

1:10

Efter reklamen: Här är 10 saker din frisör stör sig på att du gör

(1:10)

Relaterade artiklar

Färgglada kostymer vi vill bära i sommar – 13 snygga köptips

Bianca Ingrosso x Nelly 2021 – se plaggen här

Vårfräscht med en klick av solgult – här är Carin Westers nya kollektion