Några väsktrender till hösten.

Här kommer några av de väsktrender som jag tror på till hösten.

Du har väl inte missat att jag bloggar om väskor här!

/hulda

1.) Prada. Prada-portföljen tror jag stort på. Inte bara för att Pradas väskor ofta får en stor genomslagskraft utan också på portföljidén. Clean och avskalad i formen. Maskulin och feminin på samma gång. Höstens powerstatementväska om ni frågar mig.


2.) Lanvin. Väskor med platta metalldetaljer på ett sofistikerat, feminint  och modernt sätt utan att det blir rockigt känns nytt och spännande.

3.) D&G. Sammet, sammet, sammet. Det mesta med sammet är hetast i höst. Men ser inte den här väskan lite ut som en…platt kungakrona?

4.) Chloé. Stora maxade ”Bandy-bagen” skulle vi kunna säga med svenska ögon. Som en trendig, (kanonexklusiv) och cool bandybag i formen och som annars vanligen syns bland annat på bandyrinken ”Zinken” i Stockholm med termos i. Snygg i sin enkelhet utan så mycket detaljer och vacker färg på skinnet. Cameron Diaz gillar redan stilen på väskan och har nyligen setts bära en snarlik väska.

5.) Gucci. Svart mot svart är alltid snyggt och som här istället för en rockig känsla med silvrig metall som är mer klassiskt så känns det nytt med det svartfärgade metalldetaljerna som på Gucci-väskan ovan. Allt för de som gillar rockiga detaljer.