& Other stories släpper kollektion inspirerad av stjärntecken

& Other stories och House of Hackney släpper kollektion inspirerad av horoskop med plagg dekorerade med de olika stjärntecknen. Se alla plagg här!

& Other stories har teamat upp med brittiska House of Hackney och skapat en kollektion inspirerad av horoskop. Kollektionen består av klänningar, kjolar, byxor, blusar och accessoarer med vilka du kan skapa en look baserat på ditt stjärntecken.

Ledorden är feminint och bohemiskt och i produktionen har huvudsakligen hållbara material så som tencel och organisk bomull använts. & Other stories själva lyfter fram tanken om en fri själ som ett bestående element som genomsyrar hela kollektionen.

& Other stories släpper kollektion inspirerad av horoskop. Den här klänning är inspirerad av stjärntecknet fiskarna

– Kollektionen vi tillsammans har skapat är en förstärkt version av naturen. Vi hämtade inspiration från den psykedeliska kulturen, från pulserande tyger från vår lokala marknad Ridley Road Market och från Bloomsburygruppens bohemiska uttryck, säger Frieda Gromley, grundare av House of Hackney.

Prisspannet går från 590 kronor för en blus till 1 450 kronor för klänningarna. Hela kollektionen finns tillgänglig i utvalda butiker och online från den 24 maj. Se vilket plagg som är inspirerat av ditt stjärntecken nedan.

Vattumannen

Väduren

Kräftan

Stenbocken

Tvillingarna

Lejon

Vågen

Fiskarna

Skytten

Skorpionen

Oxen

Jungfrun

Passa på att uppdatera dig om vårmodet 2018: Allt om säsongens hetaste trender

Läs mer:
Vårkappor 2018: 25 stilsäkra kappor från budget till lyx
Allt om vårens jeanstrender 2018 – plus 20 snygga köp
På jakt efter solglasögon? 20 snygga par under 500-lappen
30 snygga bikinis och baddräkter att packa med

Foto: & Other stories