pippa middleton tärnklänning

Pippa Middletons brudtärneklänning säljs på rea (skynda, fynda!)

Minns du Pippa Middletons snygga brudtärneklänning från när prins William och Kate Middleton gifte sig? Nu finns den att köpa på rea.

Det kan väl inte bara ha varit vi som föll pladask för Pippa Middletons fantastiska brudtärneklänning från 2011 när hon var tärna på systern Kate Middleton och prins Williams storslagna bröllop? Klänningen skapade stor uppmärksamhet på nätet, inte bara för att den var väldigt snygg utan även för att den smickrade Pippas kurvor på bästa sätt.

Pippa middleton bröllopet kate william

Pippa Middleton fick uppmärksamhet för sin vackra tärnklänning på Kate och Williams bröllop.

Läs även:
Hon ska designa Kenzas brudklänning (och så ska den se ut!)
”Något nytt, något gammalt” – vad betyder vad på bröllop?
Kändisarnas snyggaste bröllopsklänningar från 2015

Nu, fem år senare, finns klänningen att köpa på rea. Brudtärneklänningen kommer från Alexander McQueen och den designades av Sarah Burton. Klänningen som går att köpa på rean är inte exakt samma som Pippa bar på bröllopet, men från samma modehus och så lik i modellen den bara kan bli.

alexander mcqueen pippa middleton

Nu kan du fynda Pippa Middletons brudtärneklänning från Alexander McQueen på rea.

En annan skillnad från originalet är att Pippas klänning var couture och helt handsydd, medan den billigare varianten är från den vanliga kollektionen. Men oavsett – visst är den snygg? Klänningen passar givetvis inte bara för brudtärnor utan är lika perfekt som brudklänning. Klänningen kostade ursprungligen 21 781 kronor men är nedsatt till 13 069 kronor på rea.

Läs även:
30 snygga sommarskor och sandaler till sommaren 2016
Sommarmode 2016: 26 köp för under 500 kronor
Budget vs. lyx: Somrig look med blå playsuit

Foto: IBL/Alexander McQueen