Artikeln innehåller reklamlänkar

Prinsessan Sofia i samarbete med svenskt klädföretag

Prinsessan Sofia har med sin välgörenhetsorganisation Project Playground inlett ett samarbete med Soft Goat.

Tidigare i vintras kunde vi avslöja att kronprinsessan Victoria har inlett ett samarbete med H&M och nu står det klart att även prinsessan Sofia går i svägerskans fotspår. Tillsammans med välgörenhetsorganisationen Project Playground, som hon grundade för tre år sedan och i dag är hedersordförande för, har hon inlett ett samarbete med svenska företaget Soft Goat (länk till butik).

”Vi är så stolta över att vara en del av den icke-vinstdrivande organisationen @projplayground. För varje sålt plagg donerar vi 10 kronor till den här viktiga organisationen”, skriver företaget, som är specialiserade på kashmir, på Instagram.

Relaterat: Här kan du köpa armbandet som stödjer Project Playground (länk till butik)

Armbandet är ett samarbete mellan Soft Goat och Project Playground och alla intäkter går oavkortat till välgörenhetsorganisationen.

Armbandet är ett samarbete mellan Soft Goat och Project Playground och alla intäkter går oavkortat till välgörenhetsorganisationen.

Samarbetet är egentligen ingen nyhet – det har redan pågått under tre års tid – men i december satsar man helhjärtat på att få in mer pengar till Project Playground genom att sälja ett armband.

”Snälla hjälp oss att hjälpa andra och köp ett Project Playground-armband i vår webbshop. Alla intäkter går direkt till Project Playground. Och för varje sålt armband under december månad dubblar vi donationen”, fortsätter de.

Armbandet (länk till butik) kostar 149 kronor och du kan köpa det här (länk till butik) – en julklapp som hjälper andra.

Psst! Här hittar du 14 andra julklappar som stödjer välgörenhet.

Foto: IBL, Soft Goat