Rebecca Fredriksson: "Jag gör alltid långa önskelistor"

God jul, önskar Rebecca Fredriksson!

God jul, önskar Rebecca Fredriksson!

Nyfiken på hur Årets Chicaste Bloggare Rebecca Fredriksson ska fira jul? Vad önskar hon sig i julklapp och har hon några billiga och bra julklappstips? Här är vad hon svarade.

Var och hur kommer du att fira jul i år?
– Jag kommer att fira den hemma hos min pappa. Mitt familjehem, det är en tradition, jag har firat jul där sedan jag var 1 år.

Vad är det bästa med julen?
– ALLT! Haha, jag är ju en riktig julälskare. Tycker jul är bland det bästa som finns. Ska jag säga något, så får det bli allt mysiga, att få lite extra tid med nära och kära. Det är guld värt!

Vad önskar du dig i julklapp?
– En hel del inredning, och en clutch från Acne.

Clutch från Acne, 2 195 kr.

Clutch från Acne, 2 195 kr.

Vilken är den bästa respektive sämsta julklapp du har fått?
– Den allra bästa julklappen jag fått måste nog vara en Londonresa av min pojkvän. Jag skulle vara utan honom i 2,5 månad och då gav han mig denna resa så vi skulle få en mysig weekend innan jag stack iväg. Sämsta? Hm, jag har nog ingen. Jag har alltid gjort långa önskelistor flera veckor innan jul plus att mina nära och kära är grymma på att köpa presenter/julklappar.

Har du något billigt och bra julklappstips?
– Baka något, gör julgodis eller koka egen glögg. Lägg i fina burkar/flaskor och dekorera fint med någon rosett, etikett eller snöre. Det uppskattas alltid och kostar inte många spänn.

Vem skulle du vilja önska god jul, förutom dina nära och kära?
– Då vill jag önska en god jul till mina fantastiska läsare, för att dom gör hela mina dagar med sina underbara kommentarer och stöd. Stor julpuss på dom!

Läs även: Josefin Dahlberg: ”Vi struntar i julklappar och julbord”

Rebecca Fredriksson och hennes pojkvän på The Mayfair Hotel i London.

Rebecca Fredriksson och hennes pojkvän på The Mayfair Hotel i London.

Av: Rose-Marie Söderlund