Rebecca Stella förenar mode och musik med Nelly.com

Rebecca Stella har designat solglasögonen "See Through" för Nelly.com.

Rebecca Stella har designat solglasögonen ”See Through” för Nelly.com.

I vår lanserar Nelly.com en ny kollektion i samarbete med bloggaren och artisten Rebecca Stella. I samband med lanseringen släpper Rebecca även sin nya singel ”Do It Again”.

– Det här blir min femte Rebecca Stella for Nelly-kollektion och det är även den största jag gjort. Det känns väldigt kul att Nelly satsar på mina visioner och att vi nu tar samarbetet till en ny nivå och integrerar musikbiten som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, säger Rebecca Stella.

Singeln "Do It Again" med Rebecca Stella släpps i början av maj.

Singeln ”Do It Again” med Rebecca Stella släpps i början av maj.

Förutom festkläder designar Rebecca den här gången även vardagsplagg och jeans samt för första gången solglasögon och sneakers. Hon skriver i sin blogg:

– Det är med stor glädje jag kan berätta för er att jag designat min första sneaker som tillhör min nya kollektion Rebecca Stella for Nelly. Sneakern heter Walk of Fame, och den kommer att finnas i både svart och vit. Det är en liten inbyggd klack i den, och jag tycker att den blev magisk!

Rebecca Stella for Nellys femte kollektion lanseras på nelly.com den 14 maj. Priserna ligger på mellan 99 och 899 kr. Nedan är ett par backstagebilder från Rebeccas blogg samt ett par kampanjbilder.

VIDEO: Rebecca Simonsson om sina nya hälsosamma vanor

Skon "Walk of Fame" från Rebecca Stella for Nelly.

Skon ”Walk of Fame” från Rebecca Stella for Nelly.

Av: Rose-Marie Söderlund