Rösta på Rebecca och Josefin i VR Blog Awards 2013!

Rebecca Fredriksson och Josefin Dahlberg är flitiga bloggare.

Rebecca Fredriksson och Josefin Dahlberg är flitiga bloggare.

Baaams modebloggare Rebecca Fredriksson och Josefin Dahlberg är nominerade i VR Blog Awards 2013 som går av stapeln i Stockholm 19 september. Båda i kategorin Årets nykomling/mode.

Rebeccas nominering: En färgstark blogg som utmärker sig för sin rockiga och chica stil. Rebecca uppdaterar flitigt och delar med sig av sin vardag. Hon har en fingertoppskänsla när det kommer till prisvärda plagg och sätter gärna ihop inspirerande kollage av kläder som finns i butik eller på nätet just nu. Perfekt för dig som är shoppingsugen! Rösta på Rebecca här!

Josefins nominering: Josefin är en stilinspiratör som har sagt att hon inte känner någon press att hon måste bära de senaste trenderna eller de dyraste designerplaggen. I bloggen delar hon med sig av sin vardag och lägger upp coola outfits, som ofta innehåller en hatt som blivit hennes signaturplagg. Josefins stil är bohemisk, hon blandar gärna nya kläder med second hand. Rösta på Josefin här!

PS: Rebecca är även nominerad till Årets chicaste bloggare på vår egen Baaam-gala som går av stapeln 12 september. Rösta här!

Rebecca Fredriksson.

Rebecca Fredriksson.

Av: Rose-Marie Söderlund