Så får du kläderna att dofta nytvättat längre

Denna artikel är ett annonssamarbete med Lenor.

Denna artikel är ett annonssamarbete med Lenor.

Vem gillar inte doften av nytvättade kläder? Lenors smarta doftteknologi gör det möjligt för kläderna att hålla sig fräscha i garderoben flera veckor efter att du tvättat dem. När du använder sköljmedlet sprids små micro-parfymkapslar i tvätten. Doften sprids ytterligare när du rör dig i dina plagg, när de gnuggas mot varandra eller då du kramar någon. Även sängkläderna doftar nytvättat längre.

Enligt en *undersökning tvättar 46% av kvinnorna för att återfå den nytvättade doften på sina kläder/lakan. Bara 38% gör det för att kläderna faktiskt är smutsiga. 41% av nordborna påverkas positivt när de bär nytvättade kläder som doftar gott och 42% av oss tror att klädernas doft kan påverka andra personers uppfattning eller intryck av oss. De ultimata modeplaggen bör alltså vara både välsittande – och väldoftande!

Lenors nya sköljmedel kommer i sju olika modedofter där Topaz & Magnolia samt Gold Orchid är Baaams favoriter.

Topaz & Magnolia är en välkomponerad och elegant symbios av magnolia och rosor. Kombinationen ger en lätt, silkeslen doft med en vårdande och upplyftande känsla. Cirkapris: 22,90 kr.

Gold Orchid är en sofistikerad och sensuell doftvariant med krämiga vaniljtoner och exotiska orkidé- och mimosablommor. Cirkapris: 22,90 kr.

7 fördelar med Lenor sköljmedel:

  • Ger tvätten en fräsch och mjuk känsla som varar.
  • Hjälper till att skydda och bevara klädernas färger.
  • Ett stort utbud av doftalternativ.
  • Gör kläderna mindre skrynkliga.
  • Gör strykningen enklare.
  • Förkortar torktiden.
  • Minskar statisk elektricitet.

* Lenors doftrapport utförd av TNS Sifo under juni månad 2014.