Tips på utförsäljning

Så hittar du hemliga utförsäljningar (och missar aldrig mer ett kap!)

Utförsäljningar innebär oftast riktigt bra kap! Men då gäller det att veta om när och var de äger rum. Baaam vet hur du blir proffs på att hitta de bästa köptillfällena.

När dina favoritmärken anordnar utförsäljning står världen stilla. Okej, kanske inte riktigt – men det är här du kan göra riktigt bra kap. Men oavsett om du är ute efter skönhetsprodukter, kläder från en viss designer eller en skidutrustning gäller det att veta om när och var de olika märkena anordnar outlets om du ska kunna fynda.

Baaam har listat några värdefulla knep som hjälper dig att hålla koll – och gör att du aldrig mer missar en chans att fynda. Scrolla ner och bli självutnämnt utförsäljningsproffs.

Läs mer: Släppt allt! Mango har en outlet online

Använd sociala medier

Älskar du Acne, Totême, Filippa K, Whyred och Stella McCartney? Börja följ dem på Facebook och Instagram. Genom att gilla dina favoritmärken på sociala medier kommer du vara först att få veta när det vankas utförsäljning.

Stalka PR-byråerna

Ofta anordnar presskontor utförsäljningar för varumärkena de representerar – och där kan du göra riktiga kap! Det brukar dessutom vara mindre folk eftersom det inte är lika många som känner till dessa outlets. Så, leta upp PR-byrån för just ditt favoritmärke och börja följa dem på Instagram och Facebook för att hålla koll.

Prenumerera på nyhetsbrev

Signa upp dig på dina favoritmärkens nyhetsbrev. Ett enkelt sätt att få inbjudan till de olika utförsäljningarna direkt i din inkorg – och du slipper ångra att du missat en chans att fynda.

Bokmärk rätt hemsidor

Visste du att det finns kalendrar, hemsidor och Facebook-grupper som är utformade just för att du ska ha koll på utförsäljningar? Lagerutforsaljning.com är ett exempel och Miashopping.com/calender är ett annat. Ofta är utförsäljningarna på de här sajterna i Stockholmsområdet, men det finns även i övriga städer runt om i landet. Så håll utkik!

Läs mer:
Den panka kvinnans guide till en stilsäker garderob
20 snygga (och sköna!) jumpsuits till vinterns fester
30 snygga klänning till nyårsfesten
17 röda klänningar som räddar klädkrisen inför julfesten
Elva plagg du behöver i en perfekt basgarderob

Foto: Mondadori