Så mycket kostar en Louis Vuitton-väska i butik

Ska du köpa en väska från Louis Vuitton framöver? Baaam har koll på vad olika modeller och väskor från Louis Vuitton kostar just nu. Spana in hela listan.

En väska från Louis Vuitton är en riktig investering. Modehusets exklusiva dyrgripar ökar i värde år efter år och det finns modeller som slutar produceras efter ett tag, vilket gör väskorna ännu mer åtråvärda. Det finns till och med väskor från Louis Vuitton som du tjänar pengar på att äga.

Men vad kostar egentligen en väska från Louis Vuitton i butik? Baaam har listat de vanligaste modellerna och vad de kostar just nu.


Louis Vuitton Speedy

Storfavoriten från Louis Vuitton är modellen Speedy med monogram, och finns i storlekarna 25, 30, 35 och 40. Den mest köpta storleken är storlek 30.

Louis Vuitton Speedy 25 kostar ca 9 700 kronor.

Louis Vuitton Speedy 30 kostar ca 9 900 kronor.

Louis Vuitton Speedy 35 kostar ca 10 000 kronor.

Louis Vuitton Speedy 40 kostar ca 10 900 kronor.

Louis Vuitton Pochette

Den här väskan är perfekt när du bara vill packa ner det nödvändigaste – och gör sig helrätt på utekvällen.

På bilden är Louis Vuitton Pochette NM, som kostar ca 3 800 kronor.

Louis Vuitton Pochette finns också i mini vilken kostar ca 2 300 kronor.

Louis Vuitton Alma

Originalet gjordes av Gaston Vuitton, som döpte väskan efter Alma Bridge i Paris – den perfekta väskan när du vill vara lite paris Baaam. På bilden med det klassiska monogrammet i canvas. Louis Vuitton Alma finns i två storlekar: PM och MM. Den vanligaste storleken är PM.

Louis Vuitton Alma BB kostar 8 900 kronor.

Louis Vuitton Alma PM kostar ca 11 200 kronor.

Louis Vuitton Alma MM kostar ca 13 400 kronor.

Louis Vuitton Neverfull

Modellen Neverfull är det perfekta valet när du vill packa ner lite mer. Modellen finns i tre storlekar: PM, MM och GM. Den största storleken, GM, gör sig bra som weekend bag, där du även får plats med laptopen. Det bästa av allt: det lilla fodralet inuti är avtagbart och kan bäras som clutch.

Louis Vuitton Neverfull PM kostar ca 8 900 kronor.

Louis Vuitton Neverfull MM kostar ca 9 400 kronor.

Louis Vuitton Neverfull GM kostar ca 9 900 kronor.

Louis Vuitton Noé

Den avslappnade och eleganta modellen Louis Vuitton Noé finns i tre storlekar: Petit Noé, BB (bucketbag) och Noé. På bilden syns BB i det klassiska monogrammet.

Louis Vuitton Petit Noé kostar ca 9 200 kronor.

Louis Vuitton Noé BB kostar ca 8 900 kronor

Louis Vuitton Noé kostar ca 10 300 kronor.

Louis Vuitton Key Pouch

Nyckelhållaren som du enkelt kopplar ihop med din Louis Vuitton väska. Modellen finns i en rad olika färguppsättningar, inklusive monogrammet. På bilden i Damier Azur Canvas.

Louis Vuitton Key Pouch kostar ca 1 500 kronor.

Louis Vuitton Cotteville

Cotteville är den minsta resväskan från Louis Vuitton och är en riktig klassiker. Modellen har funnits i flera storlekar, men finns just nu endast kvar i storlek 45. Priset ligger på cirka 32 300 kronor.

Foto: IBL/Louis Vuitton