bloggare studenten

Inspiration: Så såg bloggarna ut när de tog studenten

Tar du studenten i år och behöver inspiration för att välja studentklänning? Baaam har grävt i arkivet och spanat in hur Sveriges främsta bloggare såg ut när de tog studenten.

Snart är det dags för studenten 2016 – och om du inte har köpt klänning och bestämt look för studenten är det hög tid att göra det. Baaam passade på att spana in arkivet och ta en liten nostalgitripp för att se hur några av Sveriges största bloggar såg ut när de tog studenten. Vissa är riktigt inspirerande, andra gör oss mest nostalgiska! Kolla in allihop här nedanför!

Psst! Missa inte 31 snygga studentklänningar för dig som tar studenten 2016!

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt tog studenten förra året. ”ALLTSÅ VILL BARA UPPLEVA DETTA IGEN”, skrev hon i ett inlägg efter dagen. Hennes snygga klänning kom från Ida Sjöstedt, men säljs inte längre i butik.

andrea hedenstedt studenten

Andrea Hedenstedt i en studentklänning från Ida Sjöstedt

Sarah Tjulander

Sarah Tjulander tog också studenten 2015 iklädd en snygg spetsdröm. ”Åh, det var så lyckat”, minns hon i ett inlägg efter dagen.

sarah tjulander studenten

Sarah Tjulander tog studenten 2015.

Kenza Zouiten

I juni 2009, det vill säga för nästan sju år sedan, tog Kenza studenten. ”Juni 2009 var underbart. Studenten var såklart höjdpunkten! Vilken fantastisk känsla..”, skrev hon om sin student när månaden var över.

kenza studenten

2009 tog Sveriges bloggdrottning Kenza studenten.

Hanna Friberg

För två år sedan tog Baaams Hannalicious studenten. ”Gud, jag önskar verkligen jag fick göra det igen. Studentveckan var den bästa veckan i mitt liv, hade så kul och jag gillar studenttraditionerna som vi har i Norrköping och Söderköping”, skrev hon efteråt. I bloggen tipsar hon även om saker för dig som tar studenten i år.

hannalicious studenten

Baaams egen Hannalicious på sin student

Blondinbella

Isabella Löwengrip tog studenten 2009 och gjorde det med glädje för att äntligen få lägga skolan bakom sig. ”Jag minns att den dagen vi sprang ut och åkte runt på vårt studentflak så hoppade jag av efter halva vägen och gick hem. Jag vände mig inte ens en gång för att säga hejdå. Jag var otroligt trött på min klass, vissa i klassen var riktigt elaka under gymnasietiden”, skrev hon senare i ett inlägg.

blondinbella studenten

Blondinbella tog studenten 2009.

Lisa Olsson

I tisdags var det ÄNTLIGEN min tur att ta studenten och dagen blev verkligen den bästa någonsin! SÅN total jäkla lycka alltså, berättade Lisa Olsson i sin blogg några dagar efter studenten, som hon tog 2013.

lisa olsson studenten

Lisa Olsson när hon tog studenten.

Molly Rustas

Molly Rustas tog studenten iklädd en snygg spetsklännning och vackra lockar i håret. ”Igår var det en av det mest känslofylldaste dagar i mitt liv. Det levde en liten fjäril i min mage hela morgonen, dagen och kvällen. Gråten satt i halsen hela tiden och det var bara ren lycka. Bara, ren lycka. Dom vattenfyllda ögonen tömdes flera gånger under min dag, vill jag lova!”, bloggade hon efter studenten.

molly rustas studenten

Molly Rustas tog studenten 2014.

Lisa Tellbe

Förra året tog Lisa Tellbe studenten – och snacka om att hon är ren inspiration klädmässigt för dig som ska ta studenten 2016!

lisa tellbe studenten

Lisa Tellbe tog studenten förra året.

Elin Skoglund

2013 tog Elin Skoglund studenten och bjöd på grym inspo i bloggen efteråt. En tidlös klänning och kilklackar är helrätt när du ska orka ha samma skor hela dagen! ”Jag längtar tillbaks men samtidigt hade jag inte orkat det igen, inte idag i alla fall. Haha.”, skrev hon.

elin skoglund studenten

Elin Skoglund tog studenten 2014.

Bilderna tillhör respektive bloggare.

Läs även:
19 saker jag önskar att jag hade vetat innan jag tog studenten
Inspiration: 31 snygga studentklänningar till studenten 2016
32 saker du och din bästa vän borde göra innan studenten