stylingtips hösten 2016

Så stylar du om fem plagg du redan äger inför hösten

Bara för att hösten är här behöver du inte shoppa allt nytt. CHIC har guiden till hur du stylar om sommarens plagg (som du redan äger!) till hösten.

Hösten är här och butikerna fylls på med säsongens nyheter i rasande fart. Men om du har en mindre budget och inte känner för att shoppa nytt finns det flera sommarplagg som du faktiskt kan styla om till hösten. Det bästa? Plaggen finns förmodligen redan i din garderob – och att matcha dem på nya sätt är helt gratis.

Kolla in bildspelet här nedanför och inspireras!

Bläddra vidare för tips på hur du stylar om plagg från garderoben. 

1. Ljusa jeans. Ljusa jeans brukar vara förknippat med sommarsäsongen, men de går att styla om inför hösten genom att rullas upp och matchade med ett par snygga ankelboots.

2. Sommarklänningen. Bara för att sommaren är över behöver inte klänningen vila i garderoben. Matcha med lårhöga stövlar så kan du ha barbent långt in på hösten.

3. Öppna klackar. Strumpan och dina öppna klackar kommer bli bästa vänner i höst. Matcha öppna skor med ett par söta sockor, det är både varmt och trendigt.

4. Kostymbyxor 2.0. Kostymbyxor är trendigt året om, men just nu är det helrätt att göra en slits framtill på brallorna. Gå lös med saxen och styla om ett av din garderobs viktigaste nyckelplagg.

5. Slipklänningen. Slipklänningen var ett av sommarens hetaste köp – men bara för att hösten är här behöver du inte lämna den bakom dig. Matcha med en t-shirt under eller med jeans för rätt look i höst.

Läs mer om höstmode 2017: Allt om säsongens hetaste trender
Höstskor 2017: 25 snygga och trendiga skor för höstens alla tillfällen
Höstjackor 2017: 25 snygga och trendiga köp
Höstkappor 2017: 20 trendiga kappor för alla plånböcker
Säsongens snyggaste skinnjackor från budget till lyx

Foto: Mondadori