Sania Claus har designat Ida Sjöstedts nya hemsida

Sania Claus Demina och Ida Sjöstedt på Brasserie Le Rouge.

Sania Claus Demina och Ida Sjöstedt på Brasserie Le Rouge.

Baaams bloggare Sania Claus Demina har tillsammans med Anik S. Ahmed designat Ida Sjöstedts nya hemsida. Förutom en överblick över såväl aktuell kollektion som tidigare kollektioner (så långt tillbaka som 2003) hittar du nu även couture-avdelningen, information om återförsäljare samt en ny blogg på ett och samma ställe.

Baaam ställde tre snabba frågor till Sania:

Vad fin hemsidan är! Hur kommer det sig att du fick uppdraget?

– Åh tack så jättemycket! Jag satt en kväll och försökte bläddra bland hennes kollektioner på gamla hemsidan, och kände att det fanns så mycket som kunde uppdateras så kunde inte låta bli att rita upp lite idéer. Kontaktade Ida, vi träffades, jag presenterade mina tankar och hon gillade dem. Min pojkvän Anik var med på noterna och eftersom han kan programmera så var det bara att sätta igång. Några möten och sena nätter senare är nu sidan live! Känns jättekul!

Har ni tänkt på något speciellt sätt när ni designat hemsidan?

– Ida ville att den skulle vara så simpel och överskådlig som möjligt, så vi utgick från det. Det viktigaste var att det skulle vara enkelt att bläddra bland kollektionerna och att sajten skulle vara bekväm att använda med mobiltelefonen. Nytt är att Ida nu har en egen blogg! Förut hade hon en separat sida för sina couturekreationer, men nu har även det fått en egen plats på Idas hemsida.

Vilken är din personliga favorit bland Idas alla kollektioner?

– Jag har flest favoriter i hennes SS11-kollektion ”Secret garden”. Har flera plagg därifrån! Annars är precis alla hennes coutureplagg helt magiska!

Läs även: Ida Sjöstedt designar för Coca-Cola light och Helena Christensen.

Sania Claus Demina har varit med och designat Ida Sjöstedts nya hemsida.

Klicka på bilden för att komma till hemsidan!

Av: Rose-Marie Söderlund