Säsongens modemåsten, enligt Charlotta Flinkenberg

Kilklackssneaker, blingade vantarn och lack från Chanel.

Kilklackssneaker, blingade vantarn och lack från Chanel.

Hon har finkammat visningarna, gått loss i alla butiker och hittat inspiration precis överallt. Här är säsongens bästa fashion, enligt Charlotta Flinkenberg på Baaam.

Kilklackssneakern med guldnitar: – Första säsongen den gjorde entré tyckte jag att kilklackssneakern var apful. Sedan höll den sig kvar och jag ändrade åsikt och såg charmen med denna bekväma skomodell. Men det är först nu då Zara har tagit fram en budgetvariant av Isabel Marants raketsäljare, och dessutom lagt till glamourösa guldnitar (!), som jag verkligen faller pladask. Den absolut PERFEKTA vardagsskon!

Blingade vantarna: – Nu slipper du problemet med att dina smycken inte syns när du drar på dig ett par vantar: satsa helt enkelt på ett par där bling-blinget sitter utanpå.

Oh la la-lacket: – För mig fyller naglarna en viktig funktion i en outfits helhet. Efter en sommar full av pasteller och neonfärger längtar jag bara efter en sofistikerad nyans att bära. Chanels lack Le Vernis Frenzy ger en bra inramning till höstens mättade palett och är snygg till skinnplagg, vinrött och passar till både silver- och guldsmycken.

1 outfit – 3 trender:

– Jag är förtjust i tre av säsongens starkaste trender, nämligen:

  • Peplumvolangen.
  • De mönstrade byxorna.
  • Att mixa bärfärger, som vinrött, orange och rött.
Charlotta Flinkenberg bär tre trender i en outfit.

Charlotta Flinkenberg bär tre trender i en outfit.

– För att fira vinterns entré bär jag gärna dessa tre trender samtidigt, i en och samma outfit.

Jacka, Meteo by Yves Salomon. Topp, H&M. Byxor, H&M. Pumps, Gianvito Rossi. Clutch, Anya Hindmarch. Halsband, Anton Heunis.