Selena Gomez släpper egendesignad väskkollektion för Coach

Selena Gomez är ansiktet utåt för väskmärket Coach. Nu släpper hon en egendesignad modell under det ikoniska modehusets logga.

Selena Gomez är just nu ansiktet utåt för det New York-baserade modeföretaget Coach, kända för sina lyxväskor och läderaccessoarer. I våras bar hon en klänning signerad modehuset under årets MET-gala och i skrivande stund frontar hon en kampanj för en av företagets signaturväskor. Nu avslöjar de båda parterna att samarbetet fortsätter och snart släpps Selenas egendesignade väska ”The Selena Grace”. Väskan kommer i färgerna röd, vit samt svart med vinröda inslag. Det uppger brittiska The Independent.

Uppdatera dig om höstmodet 2017: Läs allt om säsongens hetaste trender här!

Selena Gomez släpper egendesignad väska för Coach.

Väskan kommer i färgerna svart/vinröd, röd och vit.

Väskan en del av en större kollektion, som också innehåller en nyckelring, en miniväska samt en korthållare. På produkterna har Selena valt att trycka citat som ”to be you is to be strong” och ”love yourself first” skrivet med Selenas egen handstil.

– Jag längtar efter att få använda den, den är så mångsidig, perfekt att bära dag som natt och den passar till allt, säger Selena själv om väskan.

– Det var väldigt roligt att skapa den här kollektionen med Selena och designa produkter som är coola och feminina, precis som hon, säger Stuart Vevers Creative Director för Coach.

Väskan kostar drygt 4 300 svenska kronor och hela kollektionen släpps i utvalda Coach-butiker och online 1 september.

Läs mer om höstmode 2017: Allt om säsongens hetaste trender
Höstskor 2017: 25 snygga och trendiga skor för höstens alla tillfällen
Höstjackor 2017: 25 snygga och trendiga köp
Höstkappor 2017: 20 trendiga kappor för alla plånböcker
Reashoppa smart! 17 höstplagg att fynda nu

Foto: Coach