Annonssamarbete med Sloggi

Staycation i påsk? Här är bästa tipsen!

Staycation i påsk? Här är bästa tipsen!

Varför resa bort när man kan stanna hemma och bo på hotell i sin egen stad? Sandra Beijer, Salem Indrias och Hanna Stefansson tipsar om hur du gör din staycation till bästa kvällen någonsin!

Salem Indrias, Hanna Stefansson och Sandra Beijer checkade in på hotell för en mysig tjejkväll med pizza, musik och supersköna underkläder. Här är deras bästa tips för en oförglömlig semester på hemmaplan.

För en perfekt staycation – på med favoritmusiken och käka pizza i sängen!

”Lek att ni är roomies”

Lägg ner mobilerna och bara njut av att hänga med bästisarna. Sandra Beijer tipsar om att se en staycation som den ultimata verklighetsflykten. 

– Ses på hotellrummet direkt efter jobbet på fredagen och börja med att fixa er tillsammans för kvällens utgång. Det är så mysigt att leka att man är roomies för en stund, dricka bubbel, lyssna på bra musik, beställa upp mat till rummet och inte känna någon stress.

– När man är på staycation och sover ihop lär man alltid känna varandra lite mer på djupet. Det tycker jag är fint. Och det bästa är nästan att vakna upp ihop och äta hotellfrukost, säger Hanna Stefansson. 

Salem Indrias fyller i. 

– Det finns inget bättre än att hänga med sina bästa vänner, äta god mat, lyssna på skön musik och bara prata om allt mellan himmel och jord.

sloggi ZERO Feel Soft Bra i färgen Papaya, 429 kr och sloggi ZERO Feel Top i färgen Angora, 349 kr.

Mys i sköna underkläder

Självklart så har vi på oss det skönaste vi äger när vi slappar på staycation. Salem Indrias berättar att hon är som mest bekväm i sköna oversize-kläder men att det är minst lika viktigt att vara bekväm under.   

– Sköna men fina underkläder är också viktigt, sloggi har så himla sköna underkläder och jag älskar färgen Papaya.

Även Sandra Beijer har fallit för sloggis ZERO Feel-kollektion som med sitt superstretchiga material utan sömmar och byglar påminner om en andra hud.

– De är precis lika sköna att sova som att festa i. Perfekta staycation-underkläder som man kan ha både när man myser runt på hotellrummet eller dansar ut i natten.

sloggi ZERO Feel hipstertrosa i färgen Angora, 149 kr, sloggi ZERO Feel Bralette i färgen Angora, 329 kr, sloggi ZERO Feel Soft Bra i färgen Papaya, 429 kr och sloggi ZERO Feel Soft Bra i färgen Cool Ice, 429 kr.

Upptäck din stad med nya ögon

Förutom att njuta av ditt härliga hotellrum – ge dig ut och upptäck din egen stad som du kommer se med helt nya ögon under en staycation.

– Staycation är ett väldigt roligt sätt att resa i sin stad. Även om det är samma gator man vanligtvis promenerar runt på så känns det annorlunda när man har en nyckel upp till ett gemensamt hotellrum, berättar Sandra Beijer. 

Spana in tjejernas staycation – bakom kulisserna