Sex nya it-tjejer att inspireras av under våren 2016

vårmode 2016

Har du koll på de nya it-tjejerna?

Har du koll på vilka som verkligen följer modetrenderna just nu? Inför våren 2016 håller Baaam ett extra öga på ett gäng tjejer från kändisvärlden som är helrätt att sno stilen och inspireras av när det kommer till vårmode.

Läs även:
Vårens hetaste trender 2016
Vårens sju största sminktrender 2016
Vårens hetaste skönhetstrender 2016

1. Gigi Hadid

Hur kan man inte älska Gigi Hadid? Supermodellen är aktuell med i princip allt man kan vara aktuell med, och våren 2016 väntar vi spänt på att få inspireras av hennes snygga outfits.

2. Alicia Vikander

Det finns väl ändå ingen vi inspireras av så mycket under 2016 som Alicia Vikander? Svenskan har gjort kometkarriär i Hollywood och är aktuell med bland annat filmen The Danish Girl. Vi älskar hennes feminina men coola stil som är lätt att sno rakt av till både vardags och fest.

3. Lily Rose Depp

Flytta på dig, pappa Johnny Depp! Nu är det dottern Lily Rose Depps tur att få stå i rampljuset. 16-åringen har nyligen uppmärksammats i Chanels kampanj och hon har tre filmer på väg. Och rent modemässigt har hon känslan för stil i blodet, och vi sneglar gärna lite extra på henne under vårsäsongen.

4. Kristen Stewart
Kristen Stewart 2.0! Skådespelerskan, som vi tidigare varit vana vid att se iklädd slappa jeans och en t-shirt till vardags, har verkligen hittat sin plats i modevärlden. Med en ny, spännande stil är vi spända på att få se vad hon tänker bära av vårtrenderna 2016.

5. Lottie Moss

Med en storasyster som råkar heta Kate Moss är det kanske inte helt och hållet en överraskning att Lottie Moss har gjort entré i modevärlden. I mars förra året gick hon sin första modevisning under Paris Fashion Week och under våren hoppas vi att få se mer av hennes ungdomliga, rockiga stil.

6. Daisy Ridley
Daisy Ridley är inte bara en talangfull skådespelerska (ni har väl inte missat hennes insats i nya Star Wars-filmen?) – hon har dessutom en avundsvärd smak när det kommer till mode. Under 2016 håller vi koll på stjärnan, det är en sak som är säker!

Läs även:
Se Victoria’s secrets badmode inför sommaren 2016
Snyggaste modekampanjerna för vårmodet 2016
Vårens snyggaste modetrender 2016

Av: Cassandra Lindblom

Foto: All Over Press