svart outfit

Sex sätt att ta din svarta outfit till en helt ny nivå

Många har den förutfattade meningen att svarta kläder är tråkigt och oinspirerande. Här är sex sätt som du kan bevisa att de personerna har helt fel.

Den helsvarta outfiten är återkommande och kommer nog alltid att vara det. Det finns en orsak till att ”den lilla svarta” är ett säkert kort – den funkar nämligen alltid.

Trots att det är snyggt och elegant kan den helsvarta ensemblen ibland kännas lite platt. Men det finns knep som gör att din outfit poppar – trots att du bara bär svarta plagg!

Du kommer också att gilla:
Därför klär du dig likadant som dina kollegor
Förvara vinterkläder – sex tips som gör det enklare
Klädkod för kvinnor på bröllop – vad gäller egentligen?

#1: Broderi

Broderi behöver inte bara vara på små vita dukar du hittar hemma hos dina morföräldrar, det kan även vara ett väldigt effektivt sätt att liva upp en outfit.

Hitta ett svart plagg med ett broderat statement, då blandar du upp gammeldags teknik med tuff attityd.

#2: Choker-halsbandet

90-talstrenden har fullkomligt exploderat den senaste tiden. Den största skillnaden nu är att det faktiskt är riktigt chict och varianterna av halsbandet är många.

Varför inte välja ett svart i sammet? Eller kanske ett glittrande som verkligen ger det där lilla extra? Då behöver du inte involvera färg men tar ändå det till en helt ny nivå.

#3: Tryck

En t-shirt med tryck kan göra precis allt för en outfit. Välj en svart med ett band du gillar eller varför inte bara några väl valda ord som passar dig (och din outfit) perfekt.

#4: Blanda material

Bara för att allt är svart behöver det inte betyda att varenda plagg ska ha samma textur. Lek fritt med denim, skir spets, mocka och anda material. Det här är så effektivt – och snyggt!

#5: Accessoarerna

Här kan du verkligen experimentera dig fram och mixa hur mycket du vill och vågar.

#6: Mixa stilen

På samma sätt som att blanda olika material i samma outfit så är det alltid tufft att våga mixa plagg som är helt olika stil. Testa en elegant kjol med ett par svarta sneakers.

Bara för att det är samma färg så betyder det inte att ett plagg inte kan stå ut.

Läs även:
Sex stylingtips som får dina ben att se längre ut
30-åringar är snyggast klädda av alla (det är bevisat!)
Illaluktande skor? Så slipper du problemet

Foto: All Over Press, Instagram