Sienna Miller är ansiktet utåt för Lindex vårkampanj 2016

Sienna Miller frontar Lindex bohoinspirerade vårkampanj 2016.

I dag presenteras Lindex vårkampanj för 2016, som frontas av skådespelerskan och stilikonen Sienna Miller. Kollektionen är bohemisk och inspirerad av 70-talet, vilket stämmer väl överens med Siennas personliga stil.

”Jag älskar det tunna materialet i den vita blusen; jag kommer säkert att bo i den till sommaren. Och de utsvängda jeansen är verkligen fantastiska, de är bekväma och sitter perfekt! Båda dessa plagg är riktiga klassiker – lättburna och välsydda”, säger Sienna Miller om kollektionen. Till nyckelplaggen hör den voluminösa blusen, maxiklänningen och de utsvängda jeansen.

Lindex förklarar att Sienna inte bara är känd för sin stil, utan att hon även lever upp till kedjans grundvärderingar. Hon utstrålar inte bara humor och positiv energi – hon är dessutom mamma.

”Varumärket är hjärtligt och varmt; en hyllning till det feminina utan att bli för seriöst. Jag känner att varumärkets karaktär och kollektionens känsla verkligen avspeglade sig i plåtningen, vi hade väldigt roligt och skrattade mycket! Det är precis vad Lindex handlar om för mig”, fortsätter Sienna om samarbetet.

Kampanjen och kollektionen släpps den 31 mars i samtliga Lindex-butiker och online.

Se bilderna från kampanjen i bildspelet här nedanför!