Sju sätt att fira din man på fars dag

fars dag tips 2015

Fira din man på fars dag!

Fars dag är ett perfekt tillfälle för dig att uppmärksamma pappan till dina barn. Baaam ger dig sju sätt att fira fars dag.

1. Skippa klassikern frukost på sängen och gå direkt på en härlig brunch med allt vad det innebär. Duka upp med amerikanska pannkakor, bacon, ägg och juicer och njut länge och mycket.

2. Låt honom få sova ut (eller varför inte bädda ner honom en stund på dagen?). Passa på att göra det lite extra fint hemma medan han vilar ut sig, och låt honom strunta i ansvar för barn, hem och städning för en dag.

3. Ta en härlig promenad i höstvädret och föreviga familjestunden med mysiga foton. Pluspoäng: Skriv ut och spara bilderna i ett fint fotoalbum, som han kan få lagom till julafton.

4. Låt barnen ta kommandot i köket, med din hjälp, och släng ihop en riktigt god efterrätt till middagen.

5. Varför inte se till att laga hans favoritmiddag dagen till ära? Tips! Sätt barnen på att pyssla ihop fina placeringskort som lite extra guldkant på tillvaron.

6. Be dina barn säga ett par fina citat om sin pappa och skriv ner dem i en bok som han kan spara.

7. Se till att ha en flaska champagne på kylning under dagen. När barnen väl har lagt sig är det dags att lyxa till det med egentid på tu man hand. Poppa upp flaskan, njut av ett bad eller bara lite tid tillsammans, för att hylla att han är världens bästa pappa till era barn.

Läs även:
Angelica Aurell: ”Så var vårt bröllop”
Recept på 3-rättersmiddag
Recept: Brie- och korianderfyllt kycklingfilé med chili- och morotssallad