Sju tidlösa trender (som aldrig blir omoderna!)

Det finns några klassiska klädesplagg som aldrig blir omoderna.

Det finns några klassiska klädesplagg som aldrig blir omoderna.

Det finns flera tidlösa plagg som fortsätter att hålla – år ut och år in. Baaam har listat sju sådana trender som varje kvinna bör känna till.

1. Den enkla vita t-shirten

Anledningen till att den vita t-shirten är ett tidlöst plagg är för att den aldrig kan vara fel. Du kan bära den till i stort sett vad som helst, oavsett om det är till vardags eller till fest. Enkelt, men ack så klassiskt!

2. Slacks (byxor)

Det finns en mängd olika designer på slacks, från svarta till mönstrade. De kan bäras i stort sett alla sammanhang, nedklädda eller uppklädda, beroende på om du stylar dem med klackar eller sneakers.

3. Polotröjan

Polotröjan har funnits under flera hundra år, men har utvecklats med tiden och är idag ett klassiskt och uppskattat plagg bland många. Även om polotröjan är mest användbar under den kallare delen av året, finns det linnen och t-shirtar med polokragar som är lika trendigt under övriga årstider.

4. Skjortan och blusen

Precis som polotröjan så har blusar och skjortor funnits under en väldigt lång tid. De finns i flera olika designer där vissa har knappar upp i halsen, medan andra helt saknar knappar. Skjortan eller blusen passar perfekt för broscher eller halsband och kommer aldrig att bli omodern.

5. Tighta raka jeans

Jeans har alltid varit en trendig favorit och det första paret tillverkades redan 1873. Även om jeans idag finns i många olika modeller så är det de tighta och raka som uppskattas mest. Förmodligen beror det på att de formar sig efter din figur och inte döljer dina skor.

6. Den lilla svarta

Vi gissar att de flesta kvinnor har en svart liten klänning hängandes i garderoben! Den är en stående favorit bland många då den passar till i stort sett alla tillfällen under året. Glamorösa stjärnor som Marilyn Monroe och Audrey Hepburn har synts i fantastiska svarta klänningar genom åren.

7. Olika typer av mönster

Blom- eller djurmönstrade kläder kommer aldrig att bli omoderna. Du kan hitta denna typen av mönster på i stort sett allting; solglasögon, klockor, skor och underkläder. Mönster är roligt att bära eftersom du kan mixa och matcha dem precis som du vill. Låt oss inte heller glömma prickigt och randigt – där snackar vi klassiska mönster!

Läs även:
Så håller du dig chic på skidsemestern
Guide: Ta reda på vilka färger som just du passar bäst i
11 snygga vinterskor som håller dig chic i kylan

Av: Emelie Anderberg

Foto: All Over Press