Artikeln innehåller reklamlänkar

Moderedaktören tipsar: 12 smarta köp på rean

Vinterrean är i full gång. Baaams moderedaktör Emma Blomberg har handplockat tolv favoriter med röd prislapp.

Januari är här och det vet vi alla vad det betyder – vinterrea. Nu finns chans att göra riktigt bra kap. Satsa på tidlösa plagg som håller i längden och lägg till ett par detaljrika köp som du spanat på sedan tidigare.

Från klassiker till trendköp inför 2018 – Baaams moderedaktör Emma Blomberg listar tolv smarta köp på rean.

Passa på att uppdatera dig om vårmodet 2018: Allt om säsongens hetaste trender


1. Trenchcoaten gör ordentlig comeback i vår och vi ser trenden leta sig vidare på annat än bara ytterplagg. Den här västen kommer från Ganni (länk till Apprl). Ett bra kap! Läs mer och köp här. (länk till Apprl)


2. Stora örhängen fortsätter ta plats på trendkartan. Guldfärgade varianter från Finery London (länk till Apprl). Läs mer och köp här. (länk till Apprl)


3. Klassisk kappa från IRO (länk till Apprl). Läs mer och köp här. (länk till Apprl)


4. Passa på att fynda fina badkläder på rean. Jag satsar på en ljus färg som komplement till det klassiskt svarta. Den här baddräkten i guldton kommer från Somedays Lovin (länk till Apprl). Läs mer och köp här. (länk till Apprl)


5. Vita skjortor är alltid ett bra reaköp. Den här från Back (länk till Apprl) är en favorit med röd prislapp. Läs mer och klicka hem här. (länk till Apprl)


6. Leopardmönstrad fuskpäls från ALEXACHUNG (länk till Apprl). Läs mer och köp här. (länk till Apprl)


7. En svart klänning är ett givet reaköp varje säsong. Den här kommer från J. Lindeberg (länk till Apprl). Läs mer och köp här. (länk till Apprl)


8. Detaljrik stickad tröja från Maison Margiela (länk till Apprl). Läs mer och köp här. (länk till Apprl)


9. I vår ser vi mörkare nyanser av denim. Boot cuts från Frame Denim (länk till Apprl). Läs mer och köp här. (länk till Apprl)


10. 2018 års trendfärg stavas lila. Och jag är redan besatt. Därför är jag extra sugen på den här lila kappan med knytband i midjan från Ganni (länk till Apprl). Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Passa på att uppdatera dig om vårmodet 2018: Allt om säsongens hetaste trender

Foto: Johanna Wikström