Baddräkter för gravida 2020

Sommarens snyggaste baddräkter för gravida

Som gravid måste man ibland göra avkall på antingen snygg eller skön. Men när det kommer till baddräkter behöver du faktiskt inte göra det. Här är 11 baddräkter som alla gravida vill ha i sommar.

När det kommer till gravidkläder finns det en hel del att prata om. Även om det hela tiden blir bättre och det har blivit enklare att beställa från utlandet är det inte alltid som de två viktigaste bitarna går att få i samma plagg – snyggt OCH skönt.

11 snygga och sköna baddräkter för gravida

Är du höggravid i sommar är det viktigt med baddräkter som sitter skönt på din kropp. Helst ska de varken skava, smita åt eller hamna på fel ställen när du böjer dig framåt.  Dock är det inte helt förenligt med en snygg baddräkt. Men det finns de som sticker ut, vi har samlat våra favoriter i en lista här under för dig som är gravid och vill ha en riktigt skön och snygg baddräkt i sommar:

1. Snygg prickig modell från Kappahl med  justerbara axelband som gör att den sitter bra över bysten. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl)

2. Bohemisk och snygg baddräkt från Asos med söta rosa blommor. Designad för att passa en hel graviditet. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin)

3. Baddräkt från Mamalicious i klassisk modell och med snyggt band vid bysten. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

4. Knallröd baddräkt för gravida med trendig volang på framsidan och rynk i sidorna för bra passform över magen. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl)

5. Svart, enkel baddräkt för gravida i klassisk modell med guldigt tryck, från Boohoo. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl)

6. Elegant, prickig baddräkt med snygg volang över bröstet, från New Look Maternity. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin)

7. En härligt somrig baddräkt för gravida med långa armar och skön omlott kring magen, från Asos design. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin)

8. En khakigrön mjuk baddräkt från H&M, som sitter skönt över hela magen. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl)

9. En snygg baddräkt från Mamalicious som sitter runt hela kroppen och har hög benskärning. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin)

10. En somrigt blommig baddräkt för gravid, från H&M, som är avskuren och dubblerad under bysten. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl)

11. Snygg baddräkt med uddkant från H&M, med rynk i sidorna och dold resårkant. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl)

LÄS MER:

Snygga och sköna shorts för gravida

Fina sommarklänningar som passar dig som är gravid