Artikeln innehåller reklamlänkar

Stilbloggarna tipsar: "Så bär vi våra jeansshorts"

Fanny Lyckman i blekta jeansshorts.

Fanny Lyckman i blekta jeansshorts.

Trött på dina gamla jeansshorts? Ta hjälp av stilbloggarnas smarta outfit-tips eller hitta ett par nya att kära ner dig i.

Fanny Lyckman (länk till Nelly), bloggar på nelly.com, väljer blekta jeansshorts.
– Jag stylar jeansshortsen med en avklippt T-shirt med tryck eller en snygg body, bomberjacka och platåskor eller med klumpiga klackar. Jag är besatt av tjocka guldkedjor, både runt halsen och handlederna, men festivalarmband i olika färger är också fett.

Lisa Olsson (länk till Nelly), bloggar på nelly.com, väljer färgglada jeansshorts.
– I sommar har jag adderat färg på jeansshortsen. Jag har laddat upp med några färgstarka och mönstrade, men släpper inte taget om förra årets reafynd – ett par i ljus tvätt med slitning från Acne. Bär högmidjade shorts med en magkort topp eller bustier och ha tumregeln ”figurnära nedtill, löst sittande upptill och vice versa” i åtanke.

Semra Dedic, bloggar på nojesmix.com, väljer klassiskt blå jeansshorts.
– Mina Levi’s 501:or var en bra investering som jag har kört med i många år nu. De är alltid trendiga. Jag leker lite med längden beroende på hur mycket ben jag vill visa och vilken känsla jag vill förmedla. Ibland får shortsen hänga nere på höfterna och ibland sitta tight ovanför naveln.

Lisa Söderström, bloggar på freshnet.se, väljer multifärgade jeansshorts.
– Eftersom shortsen är så färgstarka väljer jag att styla dem enkelt med ett linne och Converse. De är också helt perfekta för en dag på stranden med bikini.

[nggallery id=799]

Av: Josefin Andersson, Sophia Ander. Foto: Daniel Lundkvist/Highres AB