Stilikonen Olivia Palermo: "Vanliga tjejer är mina stilikoner"

olivia_palermo

Olivia Palermo är veckans stilikon!

Vi är många som har satt Olivia Palermo som en av våra främsta stilinspiratörer de senaste åren. Hennes oklanderliga stil inspirerar oss oavsett årstid och nu avslöjar stilikonen att hon själv inspireras av vanliga tjejer!

– Mina stilikoner är unga, vanliga och trendiga tjejer som jag ser ute på gatorna. När jag är i Tokyo, London och Paris och ser hur tjejer stylar sig själva och hur de verkligen älskar mode trots att de inte är i modebranschen – för mig är det inspiration, säger Olivia.

Nyckelplagg – Klänning: Olivia är proffs på att mönstermixa. Här kombinerar hon en mönstrad klänning från Free People med ett färgglatt halsband och leopardmönstrade ballerinaskor från French Sole.

Nyckelplagg – Väska:  Den stora, röda weekendväskan från Sofia Coppola för Louis Vuitton är Olivas favorit och hon bär den helst till vardags som handväska.

Nyckelplagg – Shorts: Olivia älskar att mixa lyx med budget. Här kombinerar hon ett par budgetshorts från Zara

Nyckelplagg – JeansshortaEn avslappnad jeansshorta från 7 For All Mankind är en fin kontrast till den skira tyllkjolen.

Nyckelplagg – Skor: På sommaren syns Olivia ofta i platta ballerinaskor i olika mönster, som de här leopardmönstrade från French Sole. Väska från Christian Dior.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures