Stilikonen Olivia Wilde: "Jag vill designa min egen brudklänning"

olivia_wilde

Olivia Wilde är veckans stilikon!

Till vardags klär sig Olivia Wilde gärna i byxor med uppdaterade detaljer och färger. Hon vet hur man förvandlar enkla basplagg till snygga och moderiktiga outfits. Men just nu är det ett alldeles särskilt plagg som upptar det mesta av stjärnans fokus – nämligen hennes brudklänning. Olivia planerar att gifta sig med fästmannen Jason Sudeikis i New York nästa vår och hon har stora planer för sin klänning.

– Jag älskar att klä upp mig och jag skulle vilja designa min egen brudklänning. Jag tycker att kvinnor ska leta efter en klänning som inspirerar dem, speciellt på en sådan viktig dag som ens bröllop. Jag vill ha en design och ett material som representerar den bästa versionen av mig själv. Gärna något modernt, elegant och lekfullt, säger Olivia.

Nyckelplagg – Tröja: Färg plus färg är lika med en vinnande kombo i vår. Olivia kombinerar sin rosa tröja från Lacoste med ett par gröna jeans. Skor från Acne.

Nyckelplagg – Jeans: Med ett par uppvikta pojkvänsjeans från Paige Denim, ett svart  baslinne och klassiska solglasögon visar Olivia att mode kan vara både okomplicerat och snyggt på samma gång.

Nyckelplagg – Kavaj: Gör som Olivia och använd din kavaj som jacka under vårens lite kyligare dagar. Jeans från Level 99.

Nyckelplagg – Byxor: Modemodiga Olivia är inte rädd för att matcha sina cykelmönstrade byxor från Paige Denim med ett mönstrat linne och färgglada sneakers.

Nyckelplagg – Väska: Olivia färgmatchar sin favoritväska från Proenza Schouler med ett par sandaler i brunt läder.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures