Stilikonen Poppy Delevingne: "Jag har ett sjätte modesinne"

poppy_d

Poppy Delevingne är veckans stilikon!

Modellen Poppy Delevingne är storasyster till coola Cara Delevingne och ansiktet utåt för Vero Moda. För någon vecka sedan befann hon sig på Storbritanniens största festival Glastonbury i en rad fantastiska outfits.

– När jag växte upp var jag aldrig intresserad av kläder. Det var först när jag började jobba som modell när jag var 18 som jag började intressera mig för mode och hur jag skulle klä mig. Jag klär mig aldrig i något som jag inte känner mig bekväm i. När jag vaknar varje morgon vet jag alltid exakt vad jag ska ta på mig – det är faktiskt mitt sjätte sinne, säger Poppy.

Nyckelplagg – T-shirt: Poppys T-shirt i spets från Kate Spade adderar en sockersöt känsla till hennes coola outfit.

Nyckelplagg – Stövlar: Poppy älskar de här indianinspirerade stövlarna: ”Jag köpte dem i Marrakech när jag förlovade mig där så de betyder allt för mig, jag sover nästan i dem”.

Nyckelplagg – Väska: Den bruna axelremsväskan från Kate Spade bryter av Poppys mönstermix på linnet och stövlarna.

Nyckelplagg – Solglasögon: Le Specs är Poppys favoritmärke på solglasögon och hon har många olika modeller att välja bland. Scarf från Kate Spade och väska från LK Bennet.

Nyckelplagg – Indianfjädrar:  Det är få som lyckas bära upp en sådan här huvudbonad med Poppy har burit sin från Violet’s Box på både Glastonbury och Coachella.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures