Stockholm Market expanderar och lanserar Victoria Beckham

Stockholm Markets butik i MOOD Stockholm är 155 kvadratmeter stor.

Stockholm Markets butik i MOOD Stockholm är 155 kvadratmeter stor.

Knappt ett år efter att butiken Stockholm Market öppnade på Riddargatan 3 i Stockholm expanderar de och flyttar in i nya shoppinggallerian MOOD Stockholm på Regeringsgatan 46/Norrlandsgatan 13. I samband med det introducerar de även märket Victoria Beckham och den nya underlinjen ”Victoria, Victoria Beckham”, vilket är en yngre och billigare lillasyster till huvudlinjen, på den svenska marknaden.

– Vi är enormt stolta över att få sälja Victoria Beckhams kollektion hos oss. Hennes plagg har just den stil och höga modegrad som passar vår kund samtidigt som det är en prisvärd linje som kan passa många plånböcker. Vi kommer även att sälja hennes populära denim som har fantastisk passform och hennes stilsäkra solglasögonkollektion, berättar Titti Kaiser, en av Stockholm Markets grundare.

I övrigt kommer utbudet i Stockholm Markets nya butik att vara ungefär detsamma som på Riddargatan, fast med mer fokus på designade kläder för karriärkvinnan samt yngre, rockigare märken. Förutom kläder, skor och accessoarer från Dagmar, Ida Sjöstedt, Stella McCartneyMarc jacobs och många fler har de underkläder från Spanx och Cosabella samt presenter, böcker och doftljus från bland andra Ladurée.

Läs även: Ladurée öppnar butik i Stockholm!

[nggallery id=732]

Av: Rose-Marie Söderlund