miljonärernas stylingtips

Miljonärernas stylingtips som får din outfit att se dyrare ut på nolltid

Vill du att din outfit ska skrika lyx och se dyrare ut? Här är knepen som, enligt miljonärer, gör att din look alltid känns exklusiv.

Miljonärer världen över har tipsat sajten Townandcountry om hur de får sin look att se både dyr och exklusiv ut. Om det funkar? Det låter vi vara osagt – varsågod att testa själv!

Klicka in i bildspelet och se alla stylingtips!

Ett par ballerinaskor i skinn, en dyr handväska eller en lyxig accessoar lyfter vilken look som helst. Om du adderar en dyrgrip till en i övrigt enkel outfit, som t-shirt och jeans, ger du ett lyxigare intryck.

Jackan i fuskskinn lurar ingen, inte pumpsen heller. Satsa på äkta eller skippa det helt.

Att ha välmanikyrerade naglar ger alltid ett lyxigare helhetsintryck. Oavsett om du gör det hemma eller väljer att få manikyr på salong. Men avskavt nagellack är ett big no-no, i alla situationer.

Ett par solglasögon à la Jackie O fungerar alltid och är tidlösa. Investera i ett par som du bär säsong efter säsong - de kommer aldrig bli omoderna.

Om du tvekar på vad du ska ha på dig, välj;A) Polotröja och en kavaj - det funkar alltid.B) Den lilla svarta.C) En enfärgad look - samma färg från topp till tå.

En klocka i lyxförpackning, till exempel en från Cartier eller Rolex, andas lyx.

Ta dig an utmaningen att lära dig att föna håret på egen hand - det gör att du alltid har perfekt hår, oavsett situation.

Underskatta aldrig det klassiska pärlhalsbandet. I kombination med den lilla svarta har du en look som fungerar både på kontoret och på en aw.

Att ha fläckar, hål eller skrynkliga kläder är motsatsen till lyx. Se alltid till att ha hela och rena kläder.

Klackar funkar i alla situationer. End of message.

Läs mer om styling:
Åtta saker alla moderiktiga kvinnor gör varje dag
Sex knep för att få din outfit att se dyrare ut
69 moderiktiga sätt att styla höstjackan på

Foto: Mondadori