Swedish Hasbeens for H&M

Swedish Hasbeens shoe collection for H&M.

Swedish Hasbeens shoe collection for H&M.

Idag släpps Swedish Hasbeens populära träskor i retromodell till budgetpris på H&M! Tre olika modeller i ett antal olika färger lanseras i cirka 150 utvalda H&M-butiker runt om i världen samt på nätet.

– Jag älskar Hasbeens genuina framtoning, från träet och lädret till deras sätt att ta någonting traditionellt och svenskt och göra det trendigt och modernt. Kollektionen Hasbeens for H&M passar perfekt in i den 70-talsinspirerade bohemiska look som är en så viktig del av den kommande säsongen, säger Ann-Sofie Johansson, designchef på H&M.

Skorna finns i storlekarna 36-40 och kostar 499 kr eller 599 kr. I vanliga fall kostar ett par Hasbeens från 1695 kr och uppåt.

– Vi tror på att göra bättre skor för en bättre värld. Vi vill göra mode till någonting roligare, mer kreativt och mer hållbart – både för naturen och för människan. Och det har verkligen varit roligt att designa för H&M! Det här är ett fantastiskt tillfälle för oss att sprida idén bakom Hasbeens ännu mer världen över och att göra våra skor tillgängliga för fler människor och det är något som H&M är väldigt bra på, säger Emy Blixt, designer och grundare av Swedish Hasbeens.

Ann-Sofie Johansson och Emy Blixt, grundare och designer, Swedish Hasbeens.

Ann-Sofie Johansson och Emy Blixt, grundare och designer, Swedish Hasbeens.

Av Rose-Marie Söderlund