Tävla med Nokia N9 om exklusiva festbiljetter

Vad skulle du ta på dig om du fick chans att gå på Stockholm Fashion Weeks stora invigningsfest?

Till hösten börjar Nokia sälja Nokia N9 – en riktig smartphone med bländande design och den senaste tekniken. Tillsammans med Nokia N9, som är partner till Stockholm Fashion Week, ger Baaam.se dig nu chansen att bli en av gästerna till den kändispäckade invigningsfesten på Café Opera måndagen den 8 augusti.

För att vara med och tävla ska du skriva en motivering till varför du ska vinna och ta en bild på dig själv där du stylat dig så som du skulle se ut om du fick gå på invigningsfesten. Har du en blogg, gör du ett blogginlägg med din fest-outfit och länkar till blogginlägget i ditt tävlingsbidrag, annars bifogar du bilden i mailet. Maila ditt tävlingsbidrag tillsammans med kontaktuppgifter (namn, adress, mail, mobil och personnummer) till [email protected] senast den 31juli. Märk ämnesraden med ”Tävling Baaam”.

En jury bestående av Nokia och Baaam.se kommer bedöma motiveringen och outfiten utifrån stilfullhet för att välja ut en vinnare som, tillsammans med en vän, vinner inträde till invigningsfesten på Café Opera den 8 augusti. Nokia kommer att kontakta vinnaren som hämtar ut sina biljetter i samband med att festen startar. Alla uppgifter behandlas enligt PUL, personuppgiftslagen.

OBS! Åldersgräns 20 år.