Tilde Fröling ersätter Carolina Gynning

Tilde Fröling för Abecita.

Tilde Fröling för Abecita.

Abecita följer upp fjolårets kampanj med Carolina Gynning med ett nytt samarbete med Tilde Fröling. Den nya kampanjen fotograferades av den välkända fotografen Mikael Schulz. Även Tildes mamma Ewa Fröling fotades för Abecitas nya nattkollektion Sweet Dreams.

– Jag hade tre väldigt härliga dagar när vi plåtade kampanjen, säger Tilde. Det var trevliga och proffsiga människor och supergod mat. När det ska vara bekvämt, väljer jag Abecita. För mig som nybliven mamma till Mingus var det extra roligt att få bli ompysslad och känna sig lite snygg. Min nuvarande vardag är långt ifrån glamourös, men helt underbar. Jag är mammaledig och njuter till fullo av att vara mamma till världens underbaraste lilla kille. I mars börjar jag jobba lite smått med ett nytt teveprogram och givetvis kommer Mingus att vara vid min sida när jag jobbar.

Tilda Fröling och hennes mamma Ewa Fröling för Abecita.

Tilda Fröling och hennes mamma Ewa Fröling för Abecita.

Monica Sjösvärd, affärsområdeschef på Abecita säger:

– Samarbetet mellan Abecita och Carolina Gynning 2008 var väldigt lyckat för bägge parter. Vi har därefter sett oss efter en självmedveten och livsbejakande person med en stark, varm och feminin personlighet, och som är både attraktiv och samtidigt seriös. Valet föll då på den svenska mediakändisen och fotomodellen, Tilde Fröling.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Mikael Schulz