Artikeln innehåller reklamlänkar

Trendigt och bekvämt – vi listar höstens finaste mjukisset 2020

Är du på jakt efter ett matchande mysset att bära i höst? För att underlätta i letandet har vi nedan samlat 17 trendiga varianter i säsongens dova nyanser.

Hösten börjar verkligen göra sig påmind och vad passar då bättre än att fylla upp garderoben med ett matchande mysset? För att inspirera dig till max inför hemmakontoret och kommande serie-marathon har vi nedan samlat våra 17 favoriter. I butikerna ser vi en hel del ribbat, croppade och oversize-hoodies där seten går i vitt, brunt, beige och pastellnyanser.

Matchande set för hemmakontoret

Det verkar som att många kommer fortsätta att jobba hemma under hösten. För att ge dig själv de bästa förutsättningarna kan det vara en bra idé att investera i ett nytt matchande set som känns både bekvämt och uppklätt. Spana in våra absoluta favoriter!

Ett kashmir-set i beige från Lisa Yang med luva och fickor fram. Läs mer och köp setet här (länk till Wakakuu).

Ljusblått mjukisset med croppad tröja från Gina tricot. Läs mer och köp det här (länk till Tradedoubler.com).

Ett ljusgrått matchande mysset i trikå från Ellos Collection. Tröjan finns att köpa här (länk till Ellos) och byxorna hittar du här (länk till Ellos).

Camelfärgat set i kashmir från Soft Goat. Här kan du köpa det (länk till Apprl).

Stickat mjukisset i ullmix i en ljusbeige nyans från H&M. Här hittar du tröjan (länk till H&M) och byxorna finns här (länk till H&M).

Créme-färgat mysset med vida ben från Ragdoll. Hoodien finns att köpa här (länk till Wakakuu) och här hittar du mysbyxorna (länk till Wakakuu).

Grått mysset i boxig modell från & Other Stories. Hoodien finns att köpa här (länk till Apprl) och här hittar du byxorna (länk till Apprl).

Ett ribbstickad mjukisset i beige med korta ärmar från Lindex. Läs mer och köp tröjan här (länk till Lindex) och spana in byxorna här (länk till Lindex).

Ljusgrönt set i bomull från Bikbok. Toppen finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com) och byxorna hittar du här (länk till Tradedoubler.com).

Lila mysset i oversizemodell från NA-KD. Det finns att köpa här (länk till Na-kd).

Vitt mjukisset i bomull från Cubus. Hoodien finns att köpa här (länk till Apprl) och byxorna finns här (länk till Apprl).

Ribbat mysset i beige med sned v-ringning från Bubbleroom. Toppen finns att köpa här (länk till Bubbleroom) och byxorna finns här (länk till Bubbleroom).

Ribbat mjukisset i beige med croppad överdel från H&M. Här finns det att köpa (länk till H&M).

Vitt ribbstickat mjukisset i kashmir från Soft Goat. Läs mer och köp det här (länk till Apprl).

Svart mjukisset i finstickat material från KappAhl. Toppen finns att köpa här (länk till Apprl) och byxorna finns här (länk till Apprl).

Puderrosa mysset i oversizemodell med mudd från Ellos Collection. Du hittar tröjan här. (länk till Ellos) och byxorna finns att köpa här (länk till Ellos).

Ett bomullsset i ljusbeige nyans från H&M. Tröjan finns att köpa här (länk till H&M) och här hittar du byxorna (länk till H&M).

LÄS MER:

Stickade tröjor för sena sommarkvällar – 12 bra köp

12 snygga datorfodral i butik 2020