Tricket som gör att du aldrig får ont i fötterna av höga klackar

Brukar du också få ont i fötterna när du har höga klackar en hel kväll? CHIC ger dig det magiska tricket som får dig att orka längre.

Att orka gå i höga klackar en hel kväll är inte en enkel match, men det finns ett gäng kreativa knep som gör det lite skönare. För hur många gånger har du inte förbannat dig över att du inte valde ett par andra skor, när klackarna skaver, klämmer och gör ont?

Relaterat: 20 plagg att aldrig bära när du har fyllt 30

Men det finns faktiskt ett knep som gör att du inte får lika ont i fötterna av höga klackar (reklamlänk från Apprl). Hemligheten? Det heter tejp.

anvanda klackar

Höga klackar är inte längre ett problem.

Det funkar bäst med kirurgtejp som är hudfärgad, eftersom den syns minst, men det går faktiskt lika bra med vanlig. Tricket går helt enkelt ut att du tar en tejpbit och lindar ihop din tredje och fjärde tå (räknat från stortån, motsvarande långfinger och ringfinger på handen).

Läs också: 11 onödiga plagg som faktiskt ALLTID är ett dåligt köp

När du går i klackar och får ont i fötterna får du nämligen hårt tryck på en nerv där emellan. Men när du tejpar ihop tårna lättar du på trycket och du orkar gå längre i klackarna (reklamlänk från Apprl).

Om det funkar? Ja, vi har faktiskt testat – och det gör det. Varsågod för dagens kanske allra mest revolutionerande tips.

Läs mer om vårmode 2017
24 par trendiga vårskor att klicka hem inför våren 2017
38 stilsäkra outfits att kopiera rakt av i vår
23 stilsäkra budgetköp att klicka hem inför våren 2017
15 trendiga sneakers under 500 kronor
Blommiga broderier är rätt i vår – 18 stilsäkra köp

Foto: All Over Press