Tyra Sjöstedt: "Jag älskar skinnbyxor! Helst fusk."

Tyra Sjöstedt i byxor av skinnimitation från Shock.se, 798 kr.

Tyra Sjöstedt i byxor av skinnimitation från Shock.se, 798 kr.

Succébloggaren Tyra Sjöstedt, 26, ligger på tredje plats över de bloggar som tjänade mest pengar i Sverige 2011. Förutom bloggen Tyras.se driver hon det egna klädmärket och företaget Style by Tyra som har 15 anställda. Enligt Bloggportalen hade hon hisnande 13 977 893 träffar på sin blogg under 2012.

Baaam ställde några snabba frågor till Tyra.

Hur tänker du när du klär på dig en vardagsmorgon?

– Jag har två sorters dagar. Den ena är när jag går omkring i mjukiskläder och den andra är när jag klär mig fint. Jag bestämmer aldrig vad jag ska ha på mig dagen innan, jag klär mig efter humör.

Vilket är det mest använda plagget i din garderob?

– Ett par svarta tighta byxor. Det passar till allt och är en bra bas. Jag använder ofta mina svarta byxor från mitt eget märke. De är höga i midjan och har en guldig dragkedja framtill. Jag har designat dom själv och har valt ett material som är skönt att ha på sig.

Vilket är ditt bästa köp?

– Min trenchcoat från Michael Kors. Den är tidlös och så snygg!

Vad tycker du om skinnplagg?

– Jag älskar skinnbyxor! Helst fusk, men det är mer okej med äkta skinn än med päls, det vägrar jag bära. Man känner sig alltid het i skinn. Jag använder ett par byxor i fejkskinn från Zara väldigt ofta.

När använder du klackar? Och hur många par äger du?

– Oj, jag äger nog över 200 par, jag använder klackar jämt när jag är ute, och jag älskar det. Jag är lång, men det spelar ingen roll.

Vad har du för stylingtips till en festlook?

– Höga klackar höjer allt. Då kan du gå direkt från jobboutfit till fest. Sen kan du maxa med raöd läppar så är det klart.

Vilket är din bästa lyxinvestering?

– Mina Louboutin-skor. De är tidlösa och funkar till allt. Lägg pengar på ett par svarta högklackade skor i bra kvalitet som du kan ha i fem år istället för tre månader.

Läs även: Bloggaren som tjänar 198 000 kr – i månaden

Bloggaren Tyra Sjöstedt visade skinn och stickat i Baaam nr 2-2012.

Bloggaren Tyra Sjöstedt visade skinn och stickat i Baaam nr 2-2012.

Av: Csilla Vincefi Nee Foto: Mathias Sparreskog