Vans i samarbete med Karl Lagerfeld – se hela kollektionen

Vans ingår samarbete med modeikonen Karl Lagerfeld och släpper en kapselkollektion med svartvita damplagg inför hösten 2017.

Karl Lagerfeld har tolkat klassiska Vans-plagg, däribland skomodellerna Sk8-hi, Old Skool och Slip-On, och resultatet är en kollektion bestående av tolv damplagg där modehusets ikoniska design möter Vans tidlösa stil. Färgpaletten går i svart och vitt och bland plaggen ser vi utöver skomodellerna bland annat en t-shirt med Karl Lagerfelds ansikte på och en svart ryggsäck i skinn.

Läs mer om höstmode 2017: Allt om säsongens hetaste trender

Vans x Karl Lagerfeld släpps den 7 september.

– Vårt designteam har i ett nära partnerskap med Karl Lagerfelds team designat en kollektion som speglar båda varumärkenas historia. Som en hyllning till Karl Lagerfeld’s DNA har vi belyst element som ofta hittas i hans plagg, så som k-quiltad stickning och bouclé-tyg, vi har även omtolkat Vans klassiska checkboard-mönster med Karls siluett som motiv, säger Angie Dita, Senior Footwear Designer på Vans.

Kollektionen finns tillgänglig från den 7 september i både Karl Lagefelds och Vans butiker, utvalda återförsäljare samt online på vans.com och KARL.com. Priserna kommer ligga på mellan 500-3 000 kronor.

Se allt från Vans x Karl Lagerfeld i bildspelet nedan!

Bläddra vidare för att se samarbetet mellan Vans och Karl Lagerfeld. 

Läs mer om höstmode 2017: Allt om säsongens hetaste trender
Höstskor 2017: 25 snygga och trendiga skor för höstens alla tillfällen
Höstjackor 2017: 25 snygga och trendiga köp
Höstkappor 2017: 20 trendiga kappor för alla plånböcker
Säsongens snyggaste skinnjackor från budget till lyx