Långa varma vinterjackor utan dun

Varma och långa vinterjackor utan dun – 18 shoppingtips

Håll värmen i vinter med en lång vinterjacka som skyddar mot vintervädret. Vi listar de varmaste dunfria varianterna som du kan klicka hem redan i dag.

Visst är det härligt med vinter och snö! Det lyser upp i vintermörkret och det är härligt att ha snön under skorna under promenaden. Men när det snöar från sidan och blåser minuskalla vindar vill man kunna vara utomhus utan att förfrysa. Vadderade jackor har varit trendigt i flera säsonger och är fortfarande helt rätt att bära i vinter. De är inte bara snygga utan bäst av allt är att de håller dig varm hela vintern.

Långa vinterjackor som är riktigt varma

Vi listar de långa vinterjackorna i olika prisklasser som är sköna att ha på vinterpromenaden.

Quiltad kappa H&M

Grön quiltad kappa i återvunnen polyester med huva, från H&M. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Parkas Vero Moda

Gräddvit parkas från Vero Moda med polysterfoder och avtagbar fuskpäls. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Awin)

Pufferjacka Weekday

Pufferjacka med glansig yta, dragsko i midjan och polyesterfoder, från Weekday. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Parka Ahkka

Brun vinterparkas som är stoppad i polyester från Áhkká med avtagbar huva och fuskpälskant. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Awin)

Kappa Elvine

Svart quiltad jacka från Elvine som står emot snö och regn. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Pufferjacka Jofama

Svart lång pufferjacka med huva från Jofama med fyllning som är tillverkad av återvunna pet-flaskor och med ett mjukt fuskpälsfoder. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Parka Arket

Grå parka i oversizemodell från Arket, det vattentäta yttertyget är tillverkat av återvunnen nylon och jackan är fodrad i återvunnen polyester. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Parka Svea

Lång parka med avtagbar fuskpälskant från Svea och foder i polyester. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Awin)

Pufferjacka Rains

Vattentät längre pufferjacka från Rains med växtbaserat isoleringsfoder. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Didrikson parka

Vind- och vattentät parkas från Didrikson med ett värmande foder i polyamid. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Awin)

Vinterjacka Ellos

Terracottafärgad lång täckjacka från Ellos som är tillverkad av återvunnen polyester. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Awin)

Ljusgrön pufferjacka Elvine

Ljusgrön pufferjacka med huva från Elvine som är fylld med det dun-imiterande ecodown fibers, som håller värmen när det är riktigt kallt. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Parka Ellos

Parkas med polyesterfyllning som har en avtagbar huva som är kantad med fuskpäls som också går att ta av, från Ellos. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Awin)

Vinterjacka replay

Grå lång vinterjacka med huva från Replay med foder i polyamid. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Awin)

Vinterparka Zizzi

Vind och vattentät parka från Zizzi med avtagbar fuskpäls ett foder i polyester – den är också på rea just nu. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Awin)

Puffercoat Lee

Lång pufferjacka med huva från Lee som är fodrad med polyester. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Awin)

Asos pufferjacka

Grån lång pufferjacka från Asos med vita teddydetaljer och polyesterfyllning. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Awin)

Pufferjacka Monki

Beige lång pufferjacka från Monki med stoppning i polyester – den är dessutom på rea. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

It-plagg 2021 – det här borde du bära enligt ditt stjärntecken

Leggings med extra hög midja – 10 snygga köptips

Så stylar vi fleecetröjan i vinter – 20 snygga shoppingtips