Veckans vardagsinspiratör: Rachel Bilson

rachel6

Rachel Bilson är veckans vardagsinspiratör.

Skådisen Rachel Bilson har blivit hyllad av kritikerna sedan hon återvände till TV med egna serien ”Hart of Dixie”. Men något som hon alltid har blivit hyllad för är hennes oklanderliga vardagsstil. Rachel kan konsten att med små, enkla detaljer, få en outfit att se ut som ”a-million-dollars”. Här är hennes senaste vardagschica outfits att inspireras av.

På väg till TV-studion: Rachel klär ner spetsklänningen från Suno Spring 2012 med en rosa kavaj från Vanessa Bruno när hon besöker en TV-studio i New York. Skor från egna skokollektionen ShoeMint och solglasögon från Ray-Ban.

På flygplatsen: Rachel reser bekvämt men snyggt i mönstrade haremsbyxor, grå stickad kofta och handväska från Chanel.

På dejten: När Rachel gick på kaffedejt med pojkvännen Hayden Christensen matchade hon smala jeans med oversizead kofta från Vince.

På mötet: Mönstrade byxor, grönt linne, solglas från Ray-Ban och nitväska från Burberry Prorsum i en cool mix som lämnar avtryck på vilket jobbmöte som helst.

På jobbresan: Rachel bryter av den flicksöta blommiga klänningen med ett smalt grönt skärp och favoritkavajen från Vanessa Bruno. Skor från egna skokollektionen ShoeMint och handväska från Chanel.

Läs även: Veckans vardagsinspiratör: Whitney Port

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures