Victoria Beckham gör en budgetkollektion – då släpps kläderna

Victoria Beckham har ett eget klädmärke och har nyligen gjort en sminkkollektion för Esteé Lauder. Nu släpper hon en budgetkollektion.

Victoria Beckham har sedan tidigare sitt eget klädmärke, döpt efter henne själv. Förutom att göra kläder så har hon också bland annat gjort en sminkkollektion för Estée Lauder. Nu ska Victoria Beckham göra en klädkollektion för varuhuset Target.

Anledningen till att Victoria Beckham valt att göra det här samarbetet med Target är enligt henne själv för att alla ska kunna köpa hennes kläder.

– Ett tag nu har jag funderat på hur bra det skulle vara att göra kläder för en kund som antingen inte vill betala, eller inte kan betala, designer priser, säger hon i ett pressmeddelande.

Hon säger också att hon älskar idén om att öppna upp sitt märke till en bredare publik och att kunna dela sin vision med en större kundbas.

Kollektionen släpps den 9 april och kommer att bestå av mer än 200 klädesplagg för kvinnor och barn. Det här är också den första barn-kollektionen som Victoria gör.

Kollektionen kommer att bestå av enkla klänningar, jumpsuits, lekfulla toppar och nederdelar, samt liknande kläder för barn. Plaggen kommer att kosta mellan 60 – 700 kronor. Kläderna kommer att säljas i Targets butiker samt på target.com.

Läs mer:
Så sminkar sig Victoria Beckham på fem minuter
David och Victoria Beckhams lyxvilla i Frankrike är till salu – se bilderna
Victoria Beckham släpper sminkkollektion för Estée Lauder

Foto: Target