Artikeln innehåller reklamlänkar

VIDEO: Anna Dello Russo at H&M, hit eller miss? Rösta!

Anna Dello Russo har designat accessoarer för H&M.

Anna Dello Russo har designat accessoarer för H&M.

Den excentriska modepersonligheten Anna Dello Russo, med titeln Fashion Director at Large på japanska Vogue, har designat en extravagant accessoarkollektion för H&M (länk till H&M).

– Det känns väldigt spännande att medverka i det här projektet, eftersom det är första gången H&M samarbetar med en moderedaktör. Det är ett tecken på en ny utveckling inom modet, och jag känner både stolthet och ödmjukhet inför uppgiften. Min strävan har varit att skapa unika accessoarer och som stylist vet jag hur viktigt det är för att sätta personlig prägel på en outfit. Jag hoppas att den här kollektionen ska uppmuntra till en extravagant och mer modeinspirerad vardag, säger Anna Dello Russo.

Baaams chefredaktör Charlotta Flinkenberg skriver i sin blogg:

– Jag som äääälskar Anna tycker förstås detta ska bli jätteintressant och ser fram emot kollektionen. Men man ska ju veta att 95% av svenska folket aldrig hört talas om Anna Dello Russo. Jobbar man inte med mode är nog detta rätt obegripligt men de som har ett stort modeintresse och känner till Annas stil kommer ju att köa för prylarna!

Kollektionen består av smycken, solglasögon, skor, väskor och en resväska och lanseras i utvalda butiker och online 4 oktober 2012.

[poll id=1148]

httpv://www.youtube.com/watch?v=v0nwLrHuwlY

Anna Dello Russo har designat accessoarer för H&M.

Anna Dello Russo har designat accessoarer för H&M.

Av: Rose-Marie Söderlund