VIDEO: Peppande modetips i ”Förkväll”

Missade du Baaams modechef Hulda Anderssons peppande modetips i ”Förkväll” i fredags (19/11)? Lugn, se klippet här!

Huldas tre bästa tips:

1. – Viktigast av allt är att fokusera på det du gillar hos dig själv och framhäva det med rätt kläder istället för att dölja det du inte gillar. Har du fina ben, visa dem med en kjol och ett par fina strumpbyxor! Har du en snygg midja markera den med ett skärp och sätt den i fokus!

2. – Försök att göra max av dina förutsättningar istället för att alltid sträva efter att ändra dig, banta eller gömma dig i bylsiga kläder. Det är inte alltid så lätt för alla har vi ju mer eller mindre komplex över något eller något vi gillar mindre hos oss själva. Glöm inte att kroppar är olika. Välj trender och kläder som du trivs i, det blir alltid bäst och det syns alltid om du trivs i det du har på dig. Klä dig alltid för dig själv – aldrig för någon annan.

3. – Ge komplimanger. Låt det inte stanna vid en tanke om du ser en snygg jacka på någon på stan, en kompis tröja eller en arbetskamrats nya kjol som du tycker är fin. Tänk på vad glad man blir själv av komplimanger. Det är peppande för självförtroendet för alla!

Spana in Huldas blogg, om du vill se hur det gick till bakom kulisserna.

Av: Rose-Marie Söderlund