vit skjorta styling

14 snygga vita skjortor – alla under 400 kronor

Om du är ute efter att bygga en stark basgarderob så är en vit skjorta en viktig beståndsdel. Vi har samlat 14 stilsäkra varianter.

Året om är den vita skjortan plagget som vi ständigt återkommer till – under de kallare månaderna stylar vi den under en trendig stickad väst eller bär den under en kavaj för en klassisk look. I vår och sommar kavlar vi upp ärmarna och bär den med stilsäkra smycken på uteserveringar, likväl som ett avslappnat plagg på semestern. Med andra ord är det enkelt att styla den vita skjortan, som alltid är helt rätt.

snygg styling med vit skjorta och stickad väst
Foto: TT/RemotePhotoPress/Shutterstock

14 snygga vita skjortor – alla till budgetpris

Här har vi samlat 14 vita skjortor som alla är snälla mot plånboken – väljer du en oversized eller rak modell, bomull eller linne, långärmad eller kortärmad?

Vit skjorta i lin och bomull från H&M. Den har en bröstficka, något nedhasad axel, är rundad nedtill och något längre bak än fram och finns i flera olika färger här (reklamlänk från Adtraction).

Vit oversized skjorta från Lindex. Den är gjord i bomull, är något längre bak än fram och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Vit skjorta med en stor krage. Den är gjord i bomull och är perfekt att bära under en stickad tröja eller väst med kragen som sticker fram. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

Linneskjorta från Ellos Collection. Den har manschetter i ärmsluten och finns i både vitt och beige här (reklamlänk från Awin).

Boxig croppad skjorta i linne. Den har bröstfickor, krage och korta ärmar och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Vit oxfordskjorta från Fruit of the Loom. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

Lång oversized skjorta från Monki. Den är gjord i bomull, har en bröstficka och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Vit skjorta med svarta knappar från Only. Den är gjord i en lång oversized modell, har en bröstficka och finns här (reklamlänk från Awin).

Cremevit skjorta i linneblandning från Lindex. Den har en rak passform, är rundad nedtill och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Lång vit skjorta från H&M. Den har bröstfickor, något nedhasad axel och finns även i ceriserosa här (reklamlänk från Adtraction).

Vit skjorta från Ellos Plus Collection. Den har dolda knappar fram, är gjord i en vävd crepekvalitet och finns i storlekarna 44–60 i flera olika färger här (reklamlänk från Awin).

Cremevit manchesterskjorta från Monki. Den har två öppna bröstfickor och finns i flera olika färger här (reklamlänk från Adtraction).

Oversized bomullsskjorta från H&M. Den har en bröstficka, nedhasad axel, manschetter med knäppning i ärmsluten och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Vit skjorta med stor krage från Ellos Plus Collection. Den är gjord i bomull, är i en något längre modell och finns här (reklamlänk från Awin).

1:43

Efter reklamen: DE VIKTIGASTE MODETRENDERNA VÅREN 2021

(1:43)

Relaterade artiklar

Maxa vårgarderoben! 18 populära vårplagg hos kedjorna just nu

Sommarens finaste minikjolar – 18 varianter från budget till lyx

Vårfräscht med en klick av solgult – här är Carin Westers nya kollektion