Vita studentklänningar med öppen rygg

Snygga vita studentklänningar med öppen rygg – 15 shoppingtips!

Vita klänningar med öppen rygg finns det gott om denna vår och sommar. Vi listar de snyggaste klänningarna med öppen rygg!

Klänningen med öppen rygg finns denna säsong i flera olika modeller, från allt från figurnära fodral, voluminösa klänningar och långklänningar. Det är tunna snörningar, rosetteffekter och cut out-detaljer.

De är superfina till festliga tillfällen och är även fina till vardags, för att klä ner dem till vardags är det bara att slänga över en jacka eller kavaj.

Vita klänningar med öppen rygg

Om du är på jakt efter en vit klänning med öppen rygg till studenten finns det här flera snygga varianter att välja mellan!

vit klänning från gina tricot

Vit kort klänning med draperad urringning och djup rygg, från Gina tricot, finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler).

Vit klänning från H&M

Vit bomullsklänning från H&M med volangdetaljer och ett knytband som fästs med en rosett i ryggen, finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

vit kort klänning med öppen rygg från & Other stories

Vit klänning med puffärm från & Other stories med snörning i ryggen, finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

vit paljettklänning från Gina tricot

Ärmlös midiklänning med paljetter från Gina tricot med öppen rygg, finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler).

vit maxiklänning från H&M öppen rygg

Cremevit maxiklänning i avslappnad modell med knytband som fästs i ryggen, från H&M och den finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

vit klänning med öppen rygg från Joelle

Strukturvävd klänning från Joelle i satinliknande material med trekvartslång puffärm och knytband i ryggen, finns att köpa här (reklamlänk från Awin).

tunn vit klänning från H&M

Vadlång klänning från H&M i skirt strukturvävt material med tunna knytband i ryggen, finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

vit midiklänning med puffärm och öppen rygg från & Other stories

Midiklänning från & Other stories i cremevit tencel och lyocell med tunna knytband i ryggen och puffärm, finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

Lång vit slipdress från Asos

Lång slipklänning med slits i sidorna och öppen rygg med tunna knytband, finns att köpa här (reklamlänk från Awin).

vit bomullsklänning med öppen rygg fån One & Other

Äggskalsvit midiklänning i bomull från One & Other med stora puffärmar, voluminös kjol och djup skärning och knytband i ryggen, finns att köpa här (reklamlänk från Wakakuu).

vit klänning med puffärm och öppen rygg asos

Strukturvävd kort vit klänning med puffärm från Asos edition med v-ringad rygg och volangkant i kjolen, finns att köpa här (reklamlänk från Awin).

vit klänning med öppen rygg från Monki

Vit klänning från Monki i omlottmodell och v-ringad rygg med knytband, knytband i sidan och korta puffärmar, finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

kort vit klänning från Bok Bok med öppen rygg

Kort vit klänning från Bikbok i stretchigt material med draperingar framtill och djupt skärning med knytband i ryggen, finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler).

Klänning med silverpaljetter från Rotate

Vit klänning med silverpaljetter från Rotate i figurnära modell med cut out-detaljer i ryggen, finns att köpa här (reklamlänk från Wakakuu).

vit klanning Nakd

Kort strukturvävd vit klänning från NA-KD med puffärm och djupt ringad rygg, finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler).

30 fina studentklänningar till sommaren 2021

30 snygga och vita studentklänningar – i flera olika modeller