12 stylingtips som håller dig chic i kylan

Smarta fashionistor tar till praktiska stylingknep som gör att de håller stilen och värmen samtidigt. Här är några av de snyggaste idéerna du kan inspireras av nu när det börjar närma sig minusgrader och modeutmaning av den kallare varianten.

VARMA STILKNEP: Två ytterplagg samtidigt! Se så fint bloggaren Hanneli Mustaparta kör lager på lager med två jackor, en kleinblå mockajacka av bilermodell och så en fårskinnsjacka ovanpå det. Varma strumpor i kängorna som får skydda benen i korta jeans är också ett bra knep när det börjar blåsa kallt.

VARMA STILKNEP: Klänning ovanpå skinnleggings. Om sommarklänningen känns för tunn, så bär den med skinnleggings under. En varm pälsjacka och kilklacksboots med skyddande sula gör också susen för att hålla dig chic i kylan.

VARMA STILKNEP: Stickad klänning ovanpå långklänning! Otroligt snygg och annorlunda stilkombination där man leker med både material, längder, färger och skärningar. Glöm inte accessoarerna, det breda bältet är superfint till. Och de vackra skinnhandskarna håller dig varm.

VARMA STILKNEP: Pälsprydda stövlar. Håll resten av din outfit monokrom och enkel och liva upp fötterna med ett par riktigt snygga stövlar med varmt fluff.

VARMA STILKNEP: Täckvästen i trendigt sällskap. Täckvästen kan du styla modernt genom att våga bära mönstermix till och addera vassa accessoarer som en nitclutch och silverfärgade snörskor.

VARMA STILKNEP: Fuskpälsen på nonchalant vis. Häng fuskpälsen på fashionistasättet, som en mantel över axlarna. Bygg en bas med värmande cashmere-tröja och lägg till en söt strasskrage som trendig accessoar.

VARMA STILKNEP: Överraska med en rejäl mössa. Låt mössan tas upp av någon annan färg i din outfit, förslagsvis en multifärgad stickad klänning som håller värmen och stilen fint. Söta, ryska fashionistan Miroslava Duma höjer även chicfaktorn med ett glammigt halsband och markerar midjan med brett bälte.

av Charlotta Flinkenberg foto Antoni Ruiz Aragó