Annons
 

Modellens geniala knep: Så packar du smart på semestern

Brukar du packa ner för mycket när du ska ut och resa? Supermodellen Rosie Huntington-Whiteleys vet hur du packar smart!

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Badkläder, klänningar, accessoarer, skor, träningskläder, några klänningar till – ja, det är lätt att packa för mycket när det är dags för semester. Supermodellen Rosie Huntington-Whiteley är en van resenär och har lärt sig att packa smart. Nu avslöjar hon sitt bästa knep för att inte packa för mycket på resan!

Annons

Missa inte! Kändisarnas bästa skönhetsknep – efter träningen
©NATIONAL PHOTO GROUP  Rosie Huntington Whiteley departs from LAX Airport.  Job: 033111C19 EXCLUSIVE March 30th, 2011 Los Angeles, CA NPG.com

– Eftersom jag flyger fram och tillbaka från L.A. hela tiden har jag börjat utmana mig själv att packa mindre. De senaste gångerna har jag insett, ‘Okej, det här är galet. Jag packar så mycket men jag använder det inte’, säger hon till brittiska Vogue.

Rosie insåg att hon behövde bli bättre på att organisera inför resorna.
– Så därför bestämde jag mig för att bara packa fyra färger: marinblått, vitt, grått och svart. Samma sak när det kommer till skor, accessoarer, och med alla mina kläder, säger hon.

Smart knep som vi definitiv ska testa nästa gång!

Läs mer
Därför ska du alltid sova med uppsatt hår (om du vill ha vacker hy)
Därför ska du aldrig tvätta ansiktet i duschen
5 myter och sanningar om torr hy

Bildkälla IBL Stocksnap

 


 
 


Annons